• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.10.2019

10:26

(VIDEO) "LETELE SU GLAVE" KRVAVOG MMA SEPTEMBRA! Strašni nokauti koji su podigli publiku na noge!

Ostali sportovi

(VIDEO) "LETELE SU GLAVE" KRVAVOG MMA SEPTEMBRA! Strašni nokauti koji su podigli publiku na noge!

Podeli vest

MMA ume da bude brutalan... Ljubitelji ovog sporta imali su šta da vide prošlog meseca

Borci su uvek spremni da daju sve od sebe... Nija važno u kojoj su organizaciji, da li je to UFC, KSW... Uvek će ići preko granice bola. Borbe umeju da budu surove, a posledice mogu da bude više nego ozbiljne.

Svi najviše vole da vide dobar nokaut, a septembar je bio mesec u kojem su "letele glave". Publika je uživala, navijači su bili u transu, a jedno je sigurno do kraja godine nas tek čekaju ozbiljne borbe.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija