• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2019

08:38

DA BI POKAZALE GRUDI DALE ZA KARTE 70.000 EVRA! Seksi cice neočekivanim potezom šokirale sportski svet! (FOTO)

Ostali sportovi

DA BI POKAZALE GRUDI DALE ZA KARTE 70.000 EVRA! Seksi cice neočekivanim potezom šokirale sportski svet! (FOTO)

Podeli vest

Američki modeli Džulija Rouz i Loren Samer postale su hit pošto su usred bejzbol meča finalne serije Vašington - Hjuston pokazale gole grudi * One su to navodno uradile kako bi pomogle ženama koje boluju od raka dojke

Instagram modeli Džulija Rouz (25) i Loren Samer (25) platile su 70.000 evra ulaznice za bejzbol meč američke MLB lige Vašington - Hjuston (1:7). Čak i to ne bi bilo čudno da se na jednom od najgledanijih sportskih događaja u SAD nisu pojavile samo da bi pokazale gole grudi.

Doživotna zabrana

Ponosne

Planirala sam ovaj događaj godinu dana i ne planiramo da se zaustavimo
Džulija Rouz

Atraktivne Amerikanke su u petom meču finalne serije, koji je direktno prenošen na "Foks sportu", podigle majice i tako pokazale sise. Istovremeno su pokušale da ometaju bacača Hjustona Gerita Kola, koji je bio okrenut ka njima.

Kako se i pretpostavilo, ništa od ovoga se nije dogodilo spontano, što je Rouzova, inače navijačica Vašingtona, ubrzo otkrila novinarima.

- Planirala sam ovo godinu dana. Karte za meč i mesta blizu terena sam za sebe i šest svojih zaposlenih platila čak 70.000 evra. Ne planiramo na ovome da se zaustavimo. Bejzbol je jedan od sportova na kojem ima najviše kamera, sve je pokriveno i uvek tačno znate gde su postavljene. Zato smo i izabrale bejzbol utakmicu. Sigurna sam čak i da smo uspostavile kontakt očima sa bacačem - otkrila je Rouzova.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Boobie buddies for life @heylaurensummer ?‍♀️

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on Jul 15, 2019 at 12:21pm PDT

 


Osim što je model, ona je i vlasnica digitalnog magazina "Šegmeg". Navodno, Džulija i Loren su kontroverznim potezom želele da skrenu pažnju na rizik od raka dojke i pomognu obolelima, pa su u te svrhe reklamirale magazin. Kako se "Šegmeg" finansira od pretplata, deo je namenjen upravo ženama obolelim od raka dojke da bi lakše platile bolničke račune. Ipak, ovaj human potez ih nije spasio kazne.

 

 

 

Džulija i Loren dobili su pismo iz sedišta MLB lige, u kojem su obaveštene da im je doživotno zabranjen dolazak na utakmice.

- Tokom utakmice prekršili ste navijački kodeks ponašanja kako biste promovisali svoj posao. Ovim vam je zabranjena poseta svim MLB stadionima i objektima na neodređeno - obrazložila je uprava MLB lige.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lifeguard On Booty ?

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on Oct 24, 2019 at 1:36pm PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

*looking at you but thinking about Chipotle* ?

A post shared by Lauren Summer (@heylaurensummer) on Oct 21, 2019 at 12:06pm PDT

 


Seksi Amerikanke se nisu previše potresle, već su se zabranama pohvalile na društvenim mrežama na kojima ih prati ukupno pet miliona ljudi. Rouzova je čak i napisala "da je kriva po svim tačkama optužnice", a našalila se i da je očekivala da bude uhapšena.

 

(18+ VIDEO) GOLIM GRUDIMA ZBUNJIVALE PROTIVNIKE! Seksi cicama zbog golotinje zabranjen ulazak na stadion!

 

Uvek gole

Njih dve su ubrzo i na Jutjub kanal postavile desetominutni video, gde do detalja može da se vidi kako su isplanirale ceo događaj, njihov ulazak na stadion i trenutak na meču kad su odlučile da podignu majice. Ipak, ni gledaoci, ni prisutni na stadionu nisu mnogo toga novog videli, jer Džulija i Loren svakodnevno na Instagram postavljaju slike na kojima su gotovo potpuno gole. Sakriveni su samo intimni delovi kako im poznata društvena mreža ne bi uklonila fotografije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

finally able to be myself ?

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on Oct 21, 2019 at 12:08pm PDT

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can we just start a bruh chain

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on Oct 3, 2019 at 12:32pm PDT

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love Wednesdays ?

A post shared by Julia Rose (@its_juliarose) on Aug 14, 2019 at 12:33pm PDT

 

Postala milionerka zbog golotinje

Manekenka Kinsi Volanski (23) uradila je nešto slično 1. juna ove godine. Amerikanka poljskog porekla utrčala je na teren u seksi jednodelnom kupaćem kostimu tokom finala Lige šampiona Liverpul - Totenhem u Madridu, kako bi reklamirala sajt svog dečka Vitalija Zdoroveckog. Njih dvoje su tim gestom za samo nekoliko nedelja uvećali za nekoliko puta inače milionsku zaradu.

Bonus video

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije
Politika

Dačić: Preporuka o prijemu KiM u SE predstavlja kršenje interesa Srbije

Prihvatanje preporuke od strane Odbora za političke poslove Saveta Evrope (SE) da takozvano Kosovo i Metohija bude primljeno u Savet Evrope predstavlja direktno kršenje interesa Srbije, našeg suvereniteta i integriteta ali i kršenje principa na kojima počiva sam Savet Evrope, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić.

28.03.2024

09:44

TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)
Live TV

Ekspert prokomentarisao nestanak male Danke (2)! Posavetovao građane: Evo šta je važno da uradite kako bi pomogli u potrazi za devojčicom! (VIDEO)

Tokom čitave noći veliki broj pripadnika policije, vatrogasaca, žandarmerije i Gorske službe spašavanja tokom noći pretraživali su teren Banjskog polja, gde je u utorak u 13.45 sati nestala dvogodišnja Danka Ilić. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" Informer TV govorio je Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice.

27.03.2024

09:36

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija