• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

16.11.2019

23:30

FORMULA 1! Ferstapen na pol poziciji u Brazilu!

Ostali sportovi

FORMULA 1! Ferstapen na pol poziciji u Brazilu!

Podeli vest

Vozač Red Bula Maks Ferstapen startovaće sa prve pozicije u trci Formule 1 za Veliku nagradu Brazila, pošto je večeras bio najbrži u kvalifikacijama

Ferstapen je do druge pol pozicije u karijeri došao rezultatom 1:07,508 sekundi. 

- Bolid je bio zaista dobar. Temperatura staze se menjala i morali smo da se prilagodimo na to, ali od prvog dela kvalifikacija bolid je leteo i bilo je uživanje voziti ga. Zaista sam zadovoljan ovom pol pozicijom. Naravno, sutra ću pokušati da završim posao - rekao je Ferstapen posle kvalifikacija.

Drugi je bio Sebastijan Fetel iz Ferarija sa 0,123 sekunde zaostatka, a sa treće pozicije krenuće šampion vozač Mercedesa Luis Hamilton, koji je zaostao 0,191 sekundu.


Četvrto mesto zauzeo je Šarl Lekler, ali će startovati sa 14. pozicije zbog kazne koju je dobio zbog zamene motora. Peto najbrže vreme imao je Valteri Botas iz Mercedesa, a iza njega slede Aleksandar Albon iz Red Bula, Pjer Gasli iz ekipe Toro Roso, Roman Grožan iz Hasa, vozač Alfa Romea Kimi Raikonen i Kevin Magnusen iz Hasa.

Pretposlednja trka u šampionatu Formule 1 vozi se u nedelju od 18.10 na stazi Interlagos u Sao Paolu.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59