• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2019

16:55

(VIDEO) SRBI "UBILI" ŠIPTARE USRED ZAGREBA! Naša ekipa osvojila turnir u Hrvatskoj, kapiten GRMEO NA PROTIVNIKE!

Ostali sportovi

(VIDEO) SRBI "UBILI" ŠIPTARE USRED ZAGREBA! Naša ekipa osvojila turnir u Hrvatskoj, kapiten GRMEO NA PROTIVNIKE!

Podeli vest

Poslednjih godina e-sport je sve popularniji širom sveta, a momci iz Srbije pokazali su da imaju potencijala osvojivši turnir u Kanter-strajku i tu usred Zagreba. Da pobeda dobije dodatnu notu protivnik su bili Albanci

 

Srpski gejmeri dobili su veliku borbu protiv rivala sa tzv. Kosova, pošto su u Zagrebu osvojili svoj prvi međunarodni turnir u igrici "Counter Strike". Tim "ex-Bluejays", koji predstavljaju mladići srpske nacionalnosti bili su najbolji na turniru koji je održan u okviru "A1 Adria League Season 2".

NEMAŠ TI POJMA GDE SI BIO! Selektor Engleske se posle meča šlihtao Šiptarima!

Turnir je održan u Zagrebu, a srpski gejmeri Miloš Marčeta, Dimitrije Veljković, Filip Belojica, Luka Živanović i Nemanja Šarenac, koji su bili najbolji u "Kanteru", dobili su nagradu od 4.500 dolara za trijumf.

Veoma je dramatično bilo u finalu protiv ekipe iz tzv. Kosova, a osim "klanja" u samoj igrici, viđena je i tenzija pored kompjutera, gde je u nekoliko navrata kapiten našeg tima ustajao sa kompjutera, okretao se ka protivnicima i gestikulirao im stisnutim pesnicama i takozvanim "treš tokom".

Na kraju je ipak viđen sportski pozdrav i sve je završeno u fer i korektnom tonu, a naši "kanteraši" su podigli pehar prvaka i vratili se za Srbiju bogatiji za 4.500 dolara.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vito

pre 4 godine

....ha...ne igrajte se deco...plasticnim dirkama!!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija