• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2019

08:14

EKSPLOZIJA - BOMBOM SRUŠIO KING KONGA! Vajlder BRUTALNIM NOKAUTOM patosirao Ortiza i deseti put odbranio titulu! (VIDEO/FOTO)

Ostali sportovi

EKSPLOZIJA - BOMBOM SRUŠIO KING KONGA! Vajlder BRUTALNIM NOKAUTOM patosirao Ortiza i deseti put odbranio titulu! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Američki bokser Diontej Vajlder nokautirao je Luisa Ortiza u sedmoj rundi meča u MGM Areni u Las Vegasu i tako jubilarni deseti put obranio naslov WBC šampiona u teškoj kategoriji

Dobro se držao Ortoz, skoro 20 minuta Vajlder nije uradio skoro ništa spektakularno. Uputio bi nekoliko solidnih udaraca, ništa s čim Kubanac nije mogao da se nosi, ali je bio strpljiv pre svega i čekao je da King Kongu popusti pažnja.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

I onda, na kraju sedme runde to se i desilo. Amerikanac je levim direktom otvorio gard suparnika, a onda desnicom u čelo dokusurio Kubanca. Ortiz je pao kao klada, nije znao šta ga je snašlo, s unezverenim pogledom. Pokušao je da se pribere, sudija je brojao do 10 i borba je bila gotova.

Foto: Tanjug/AP Photo

 

 - Video sam priliku za udarac i zgrabio sam je. Moja inteligencija u ringu je vrlo visoka, a niko mi za to ne odaje poštovanje. Mislim da sam ga malo uzdrmao s levim krošeom ranije u rundi i nakon toga je krenulo - kazao je Valjder.

- Sada sledi Fjuri. Posle toga želim samo jedno ime - poručio je Amerikanac. 

Foto: Tanjug/AP Photo

 

Ovom pobedom Vajlder je srušio i poslednju prepreku na putu ka revanšu sa Tajsonom Fjurijem koji bi se trebao da se održi u MGM Areni 22. februara iduće godine. Ako pobedi Fjurija mogao bi da odmeri snage sa pobednikom revanša između Endija Ruiza i Entonija Džošue, koji je zakazan za 7. decembar.

 

 

 

 

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija