• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

15:39

TETOVAŽE, OŽILJCI I BRUTALNI RAT SEKSI LEPOTICA! Julija i Šejla oči u oči!

Ostali sportovi

TETOVAŽE, OŽILJCI I BRUTALNI RAT SEKSI LEPOTICA! Julija i Šejla oči u oči!

Podeli vest

Srbija će imati priliku da u Novom Sadu u okviru Serbian Battle Championship 25 Revenge, 7. decembra 2019. godine isprati borbu dve prelepe MMA ratnice

Mlada Julija Pajić i njena protivnica iz Bosne i Hercegovine Šejla Omičević ukrstiće pesnice.

Profesionalne MMA ratnice, prelepe Julija i Šejla, domaći ljubitelji MMA veštine imaće priliku da gledaju uživo.

Serbian Battle Championship organizuje 25. veliku internacionalnu MMA priredbu.

Pajićeva je devojka koja potiče iz sportske porodice i celog svog života je u sportu - tenis, jahanje, plivanje...ali na kraju, kao što znamo, sebe je pronašla u najbrže rastućem svetskom sportu, MMA. Bavi se modelingom, a poznata je po velikom broju tetovaža, kao i ožiljcima po celom telu. ‌

Foto: Promo

Šejla koja je takođe celog života u sportu trenutno studira kriminalistiku, jer pored uspešne sportske karijere, želi da bude uspešna i na drugim poljima. Kikboksom se bavi od svoje šeste godine i ostvarila je zavidne rezultate, dvostruka je prvakinja Hrvatske u muay-thaiu, višestruka juniorska šampionka Bosne i Hercegovine i Hrvatske u kikboksu, kao i osvajač prvog mesta na otvorenom prvenstvu Srbije u MMA.

Foto: Promo

Reč je o vrhunski treniranoj mladoj dami koja na dvadeset i petoj SBC priredbi traži svoju priliku za uspešnu međunarodnu karijeru i u MMA sportu.

Biće ovo pravi spektakl...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija