• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

28.11.2019

20:45

SPREMNE SMO, ČEKA NAS TEŽAK TURNIR! Naša rukometašica veruje u uspeh na Svetskom prvenstvu!

Ostali sportovi

SPREMNE SMO, ČEKA NAS TEŽAK TURNIR! Naša rukometašica veruje u uspeh na Svetskom prvenstvu!

Podeli vest

Desni bek ženske rukometne reprezentacije Srbije Anđela Janjušević izjavila je da tim spreman za predstojeće Svetsko prvenstvo u Japanu

Izabranice Ljubomira Obradovića tokom pripremnog perioda odigrale su turnir u Seulu, gde su ostvarile dva trijumfa protiv Južne Koreje i Mađarske, a poražene su od Rusije.

ZVEZDAŠI, IZVINITE! Fudbaleri Crvene zvezde uputili jaku poruku navijačima nakon debakla protiv Bajerna!

- Iskoristili smo ovaj turnir da se dobro pripremimo i doteramo neke finese. Lepo smo iskoristili vreme u Koreji. Spremni smo za put u Kumamoto. Spremne smo za prvu utakmicu sa Angolom. Bilo je veoma teško da se naviknemo na promenu vremena.Trenirali smo vredno, radile smo i pored ovog dodatnog napora. Spremale smo se za sve rivale. Čeka nas težak turnir, a mi želimo što dalje da doguramo - rekla je Janjušević za sajt Rukometnog saveza Srbije.


Svetsko prvenstvo u japanskom gradu Kumamoto srpske rukometašice počinju u subotu, duelom protiv Angole od 7 sati po srednjeevropskom vremenu.

Rivali Srbije u grupi A još su Norveška, Holandija, Slovenija i Kuba.

- Pogledali smo nekoliko njihovih utakmica, spremali smo se. U petak ćemo odraditi još jedan trening, čisto da osetimo halu u kojoj ćemo igrati. Onda će sve biti spremno za utakmicu. Angola je dobra ekipa, ali spremne smo za njih. Biće zahtevno čuvati pivotmena i golman je veliki, ali ako budemo fokusirane maksimalno, neće biti problema. Želimo da prođemo grupu, ali i što dalje da idemo - zaključila je naša rukometašica.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija