• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2019

11:06

PRETNJE VELJKU RAŽNATOVIĆU! Mađar poručio: Nokautiraću ga! RASPLAMSAVA SE VATRA PRED MEGDAN U BANJALUCI!

Ostali sportovi

PRETNJE VELJKU RAŽNATOVIĆU! Mađar poručio: Nokautiraću ga! RASPLAMSAVA SE VATRA PRED MEGDAN U BANJALUCI!

Podeli vest

Sedam dana ostalo je do bokserskog spektakla "Petko's Fight Night", a atmosfera pred najatraktiviniji meč 28. decembar u Banjaluci već je na stepenu usijanja

Naime, Veljko Ražnatović (23) u ring koji će biti montiran u verovatno krcatom Boriku udariće na Mađara Andrasa Čomora (31), koji iz rodne Budimpešte već preti neporaženom srpskom kruzerašu koji je u svojih sedam mečeva zabeležio isto toliko pobeda, od čega četiri nokautom!

SPREMAN DA RAZBIJE MAĐARA! Veljko otkrio čega se sve odrekao zbog boksa! (VIDEO)

PREMINUO ZVONKO VUJIN, jedan od najboljih srpskih boksera!

 

VELJKOV UČINAK
U KARIJERI

Mečeva 7
Pobeda 7
​Nokauta 4
VELJKOV UČINAK
U KARIJERI

Mečeva 46
Pobeda 18
Pobeda nokautom 14
Poraza 26
Poraza nokautom 22
Nerešen ishod 2

- Neće dočekati šestu rundu, tri maksimum i nokautiraću ga - poručio je mađarski borac, koji je u karijeri 14 puta pobeđivao upravo nokautom.

Četiri pobede je izvojevao na poene, a 26 puta je poražen uz dva nerešena ishoda.

Inače, Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred spektakl u Banjaluci.

Međutim, pretnje Mađara, očekivano, nisu uplašile Srbina.

- Videćemo - kratko mu je odgovorio Veljko uz dodatak:

- Jedno je sigurno, navijači će uživati u meču!

Organizator događaja je Aleksandar Petković, bivši prvak Evrope, koji je uspeo da u prestonici Republike Srpske sabere najbolje borce iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Rusije, Nemačke, Mađarske i mnogih drugih zemalja. Mečevi iz Banjaluke biće prenošeni na televiziji Arena sport.

ZA ATILU ĆU BITI BIČ BOŽJI! Veljko Ražnatović nedugo posle svadbe najavio spektakularnu borbu protiv Mađara u Banjaluci!

 

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija