• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

16:50

OGLASIO SE PERUNIČIĆ! Evo šta kaže o otkazu SMS porukom!

Ostali sportovi

OGLASIO SE PERUNIČIĆ! Evo šta kaže o otkazu SMS porukom!

Podeli vest

Selektor naše rukometne reprezentacije Nenad Peruničić oglasio se nakon što je njegov saradnik Nedeljko Jovanović potvrdio da je dobio otkaz SMS porukom od nekadašnjeg saigrača i kolege

 

Peruničić je za zvanični sajt Rukometnog saveza Srbije prokomentarisao odluku i rekao da je ona doneta mnogo ranije.

VELIKA BRUKA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Peruničić pomoćniku dao otkaz preko SMS poruke!

- Sve ovo je došlo kao grom iz vedra neba. Zatečen sa malo, jer odluka je doneta još pre dva meseca. Pre 20 dana je objavljen spisak na kome se jasno videlo ko je na njemu. Uz dužno poštovanje medija i novinara, nemam šta da dodam, osim da je to moja odluka. Potrebno je da u određenom trenutku odreaguješ na određeni način i ne bih ulazio u zamenu teza. Smatram da je ova odluka dobra za sve. Neđi (Nedeljko Jovanović) hvala na saradnji, svakako mu želim sve najbolje u životu. Ne želim da upotrebim ni jednu ružnu reč.

- Moji razlozi za početak saradnje su bili najiskreniji mogući. Tu sam čist. I sada je moja odluka takva, stojim iza nje i znam da snosim veliku odgovornost jer se bavim odgovornim poslom. Razumem da novinari traže neke vesti, ali da pričamo o haosu? Haosa stvarno nigde nema, niti ga je bilo, i žao mi je što je ovako ispalo. U reprezentaciji se svi radujemo utakmicama i takmičenju koje nas čeka. Momci su, kao i uvek, raspoloženi. Mislio sam da se ne oglašavam po ovoj temi pre konferencije za medije u četvrtak, ali u dogovoru sa Savezom, želim da zaštitim sve ono dobro što radimo - kaže selektor Peruničić.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zoran

pre 4 godine

Peruničiću nisi ni patike da pereš gospodinu Nedeljku Jovanoviću velikpm igraču ,velikom čsveku na koga možeš samo da mu zavidiš

Petar

pre 4 godine

Pa..zato mu je i poslao sramnu SMS poruku, jer nije imao hrabrosti i covecnosti da ga "pogleda u oci" !!! Kakvog selektora imamo, tako cemo i proci na EU prvenstvu u rukometu !!!! Zivi bili, pa videli !!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija