• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

26.12.2019

19:10

DRUGA FAZA JE CILJ, ALI MOŽEMO I VIŠE! Peruničić pred Evropsko prvenstvo govorio o dometu naše reprezentacije!

Ostali sportovi

DRUGA FAZA JE CILJ, ALI MOŽEMO I VIŠE! Peruničić pred Evropsko prvenstvo govorio o dometu naše reprezentacije!

Podeli vest

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničić rekao je da je primarni čilj na predstojećem Evropskom prvenstvu da se tim plasira u drugu fazu takmičenja

 

Peruničić je istakao da za sada sve ide po planu.

OGLASIO SE PERUNIČIĆ! Evo šta kaže o otkazu SMS porukom!

- Nismo kompletni od početka priprema, Cupara se juče priključio, Ilić u ponedeljak, ali navikli smo. Povrede su sastavni deo sporta, čekamo momke koji nastupaju u Bundesligi. Sve ide po planu, imamo sjajne uslove u Kovilovu, osoblje nam maksimalno izlazi u susret, posvećeni smo našem cilju i napretku. Bitno je da budemo zdravi. Primarni cilj je da prođemo u drugi krug, a moje mišljenje je da ovi momci mogu i više od toga - rekao je Peruničić na konferenciji za medije u Rukometnom savezu Srbije.

Peruničih se osvrnuo i na rivale u grupi, a Srbija će u Gracu igrati protiv Hrvatske, Crne Gore i Belorusije.

- Poslednjih nekoliko prvenstava Belorusija je redovan učesnik. Opasna i dobra ekipa, pokrivena na svim pozicijama. Svakako da njih najviše analiziramo, prve dve utakmice odredice dalji tok. Hrvatsku dobro poznajemo, znamo šta mogu, dok je Crna Gora mlada ekipa u naletu nakon pobede nad Danskom u kvalifikacijama. Potpuno sam siguran u ove momke. Oseća se da se dobro poznaju, manje nam ponavljanja treba za neke stvari. Kao dobra priprema, posluži će nam turnir u Francuskoj. Imaćemo priliku da odmerimo snage sa najboljim selekcijama sveta. Drago mi je da je Savez ispoštovao da ne gubimo vreme sa povratkom u Srbiju. Poštujem Božic naš, znam da ga treba provesti sa porodicom i forsiram to, ali jako nam je bitno prvenstvo i ova šansa - zaključio je Peruničić.
 

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija