• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2019

21:34

NOKAUTIRAĆU MAĐARA! Veljko najavio spektakl u Banjaluci! (VIDEO/FOTO)

Ostali sportovi

NOKAUTIRAĆU MAĐARA! Veljko najavio spektakl u Banjaluci! (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Mladi srpski bokser Veljko Ražnatović nastupiće prvi put u profesionalnoj karijeri u banjalučkoj dvorani "Borik", a boriće se protiv Mađara Andraša Čomora uz obećanje javnosti da će ga nokautirati

Događaj pod nazivom "Petko's Fight Night" sadržaće šest borbi, a peta po rasporedu biće između Veljka (23) i osam godina starijeg Mađara Andraša Čomora.

Čomor je zamenio prvobitno najavljenog zemljaka Atilu Kordu, koji se povredio dve nedelje pred meč.

Nakon merenja, na zvaničnoj konferenciji za medije, sin folk dive Cece Ražnatović je poručio:

- Veliki pozdrav za Republiku Srpsku, sve Srbe i ostale ljude - poručio je on dan pred borbu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Današnji press i vaganje u @deltaplanetbanjaluka ?

@ petkos_fightnight_bl је поделио/ла објаву дана 27. Дец 2019. у 5:11 PST

 

Veljko, koji je dobio svih sedam prethodnih mečeva, puca od samopouzdanja.

- Velika mi je čast što ću ovde nastupati prvi put nakon dve i po godine karijere i nadam se da ćemo se mnogo puta videti. I još nešto, obećavam da ću nokautirati Mađara - naveo je on.

 

Ražnatović se osvrnuo i na centralni događaj večeri, a to je oproštajna borba Gorana Delića protiv Vadima Novopasjana.

- Bio bih srećan da vas vidim u što većem broju, da podržimo velikog šampiona u njegovom oproštajnom meču - naveo je Veljko dodajući da očekuje nezaboravnu borbu.

Bonus video:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Gde ja zivim

pre 4 godine

Jel moguce da vi u vasam dnevnom listu stavljate vest kao najavu za mec ovog borca.. Ne zelim da ga vredjam niti da pricam kakav je borac, zelim mu sve najbolje. Ali iskreno zar pored ovoliko uspesnih talentovanijih boraca u nasoj zemlji iz raznih borilackih vestina gde mozete da najavite neki bolji turnir vi posete o.. Samo da se proda vise, makar to bila i bljuvotina.

spasitelj

pre 4 godine

znaci u ova vremena , gde je Srbija od strane zapada nepravedno gurnuta u vecne konflikte i borbe , u konfliktu sa nacistima i teroristima i sa svima u regionu i sa samom sobom , samo jos fali da po medijima stimulisete i reklamirate konflikte i borbe sa madjarima.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija