• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.12.2019

16:44

ODLUČENO JE! Peruničić izabrao 17 igrača za turnir u Francuskoj

Ostali sportovi

ODLUČENO JE! Peruničić izabrao 17 igrača za turnir u Francuskoj

Podeli vest

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije Nenad Peruničih objavio je spisak od 17 igrača koji će se okupiti u Kovilovu prvog dana 2020. godine i koji će krenuti put Francuske na turnir "Zlatne lige"

Na spisku su: Ivan Mošić, Stefan Vujić, Stevan Sretenović, Nikola Crnoglavac, Milan Ðukić, Živan Pešić, Bogdan Radivojević, Aleksa Kolakovic, Nemanja Ilić, Miljan Pušica, Vanja Ilić, Zoran Nikolić, Lazar Kukić, Nemanja Zelenovic, Mijajlo Marsenić, Vladimir Cupara i Tibor Ivanišević.

DRUGA FAZA JE CILJ, ALI MOŽEMO I VIŠE! Peruničić pred Evropsko prvenstvo govorio o dometu naše reprezentacije!

OGLASIO SE PERUNIČIĆ! Evo šta kaže o otkazu SMS porukom!



Rukometaši Srbije na turniru "Zlatne lige" igraće sa Francuskom u Mecu 3. janaura od 20.45 i Norveškom u Parizu dva dana kasnije od 14 sati.

Šestog januara sledi put u Grac, gde će biti obavljane trenažne aktivnosti sve do početka EURO 2020. tri dana kasnije.

Srbija igra u grupi sa Belorusijom 9. januara od 18.15, dva dana kasnije sa Crnom Gorom od 18.15 i sa Hrvatskom 13. janaura u 20.30.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija