• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2020

18:21

BIĆEMO U PROBLEMU AKO NE POBEDIMO HOLANĐANE! Petrić upozorava da Srbiji "vise" Olimpijske igre!

Ostali sportovi

BIĆEMO U PROBLEMU AKO NE POBEDIMO HOLANĐANE! Petrić upozorava da Srbiji "vise" Olimpijske igre!

Podeli vest

Posle bleska jesenas na Evropskom prvenstvu, odbojkaši Srbije su razočarali na startu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre pošto su ubedljivo poraženi od Francuza, pa je pobeda nad Holandijom u ponedeljak prioritet svih prioriteta

Na to upozorava jedan od najiskusnijih među izabranicima Slobodana Kovača Nemanja Petrić, koji je upozorio da je svaka naredna utakmica za aktuelne šampione Evrope presudna.

Nismo otvorili utakmicu i turnir onako kako smo želeli. Falilo je malo... Ne znam ni ja u ovom trenutku čega. Malo je falilo da sve pređe u našu korist. Šta je, tu je. Igra se još, ovo je tek prva utakmica, sada svaka znači ispadanje i verujem da ćemo imati to u glavi i igrati bolje i agresivnije u svim elementima - rekao je Petrić.

Protiv Holanđana se igra već u ponedeljak.

- Definitivno ozbiljan protivnik sa dva-tri sjajna igrača koja mogu da prelome utakmicu. Maksimalno ozbiljno protiv njih. Ako ne, naći ćemo se u velikom problemu - dodao je Petrić.

Nikola Peković poručuje da je bolje što se poraz dogodio na startu, ako je već morao da se desi.

- Bolje sada, na početku, da se spustimo na zemlju posle Evropskog prvenstva. Malo nas je poremetilo i naše zdravstveno stanje, ali nema izgovora, moramo da kažemo da je Francuska igrala fenomenalno, a da nama nije išlo kada je trebalo. Idemo na pobedu u svakoj utakmici, više nemamo pravo na grešku - rekao je on.

Na turniru u Berlinu se takmiči osam selekcija, u dve grupe po četiri, a samo najbolji tim će otići na Olimpijske igre u Tokio.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija