• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

15:18 >> 14:23

SILOVITI "ORLOVI"! Srbija pregazila Holandiju za prvu pobedu u Berlinu! (FOTO)

Ostali sportovi

SILOVITI "ORLOVI"! Srbija pregazila Holandiju za prvu pobedu u Berlinu! (FOTO)

Podeli vest

Posla ubedljivog poraza od Francuske u prvom meču, najbolji odbojkaši Srbije uzvratili su istom merom i pregazili Holandiju sa 25:18, 25:18, 25:17 u drugom meču B grupe kvalifikacija za Olimpijske igre na turniru u Berlinu

"Orlovi" su odigrali sjajan meč protiv Holandije, brzo su arhivirali kiks protiv "trikolora". Sva tri seta naši odbojkaši ubedljivo su dobili i sa mnogo samopouzdanja čekaju duel sa Bugarskom 8. januara (14.30). Izabranici Slobodana Kovača su tako ostali u igri za polufinale i potencijalni plasman na Olimpijske igre u Tokiju ove godine.

Dobro je Srbija otvorila utakmicu. Poveli su naši momci sa 7:4. Serijom 3:0 pobegli su "orlovi" na 9:4, a potom povećali prednost na +6 - 13:7. Srpski odbojkaši su do kraja seta odigrali rutinski. Holanđani su bili bez rešenja, "orlovi" su čuvali prednost od bar pet poena i dobili uvodni set sa ubedljivih 25:18.

Foto: beta

 

Srpski odbojkaši vodili su od starta drugog seta. Imala je naša reprezentacija 11:7, ali je zatim Holandija napravila mini seriju, posle jednog lošijeg prijema servisa naših igrača. U nastavku je Srbija mini serijom od 3:0 pobegla na +6 - 23:17 i bilo je jasno kome će pripasti drugi deo igre. Orlovi opet ubedljivo dolaze do seta - 25:18.

Foto: beta

 

Bili su "orlovi" u minusu na startu trećeg seta. Ali, brzo su postavili stvari na svoje mesto, preokrenuli rezultat i poveli sa 9:6. Napravili su naši asovi seriju od 9:0 za prednost od 11:6. Do kraja su puleni selektora Kovača odigralio vrhunski i upisali prvi trijumf u Berlinu.

 

BILI SMO LOŠI, NEMA OPRAVDANJA! Kovač: Francuzi su bili mnogo bolji!

KATASTROFA NA STARTU! Srbija ubedljivo poražena od Francuske!

 

Bonus video




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država
Politika

Dan srama u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope! Dačić: Prvi put u istoriji preporučeno je članstvo nečega što nije država

Prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je večeras, nakon što je u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evropa (PSSE) usvojena preporuka da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope, da je danas dan srama u PSSE, budući da je prvi put u istoriji, kako je istakao, preporučeno članstvo nečega što nije država, i koje pritom ne ispunjava osnovne uslove u domenu ljudskih prava i sloboda.

16.04.2024

20:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija