• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

19:05

ŠOK! Naš poznati atletičar otišao u penziju, nema još ni 29!

Ostali sportovi

ŠOK! Naš poznati atletičar otišao u penziju, nema još ni 29!

Podeli vest

Kraj, nema više! Naš poznati atletičar Emir Bekrić rešio je da završi karijeru

Osvajač jedine medalje za našu zemlju na svetskim prvenstvima na otvorenom okačio je sprinterice o klin.

- Nemam više želju, ni volju. Dao sam kao atletičar sve što imam, što se tiče moje posvećenosti. Ne mogu više da pružim da bih išao putem kojim sam išao. Ali ne bih želeo da pričam o nečemu negativnom, već samo lepom, jer mi je ovaj sport doneo uglavnom najlepše momente mog dosadašnjeg života - rekao je Bekrić za "Žurnal".

STIGLA JE SPORTSKA 2020.GODINA! Evo šta nas sve čeka u 12 meseci pred nama!

Uspešni trkač na 400 metara s preponama osvojio je istorijsku medalju za Srbiju kada je bio treći na Svetskom prvenstvu u Moskvi, a prethodno je bio srebrni na Evropskom prvenstvu u Helsinkiju 2012.
Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija