• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.01.2020

23:15

BRAVO ZA NAŠE STRELCE! Mikec i Grgić na finalnom turniru Bundeslige!

Ostali sportovi

BRAVO ZA NAŠE STRELCE! Mikec i Grgić na finalnom turniru Bundeslige!

Podeli vest

Srpski strelci Damir Mikec i Dimitrije Grgić plasirali su se sa svojim klubovima na finalni turnir Bundeslige, saopštio je Streljački savez Srbije

Grgićev Valdkirh je osvojio prvo, a Kelhejm, za koji se takmiči Damir Mikec, drugo mesto u grupi Jug Prve lige vazdušnim pištoljem.

I jedan i drugi klub ostvario je po deset (od mogućih 11) pobeda, ali Valdkirh ima bolji bilans u osvojenim poenima iz pojedinačnih duela.

Grgić se nije takmičio poslednjeg vikenda grupe Jug, dok je Mikec sa svojim Kelhajmom ostvario dve pobede na turniru u Ludvigsburgu.

- Bio je ovo izvanredan početak godine. Oba dana sam pogodio po 389 krugova, što je bio i najbolji rezultat vikenda u grupi. Na finalni turnir smo otišli kao drugoplasirani, što je dobar uspeh, s obzirom da je ove sezone konkurencija u ligi vrlo jaka. Rezultati u Bundes ligi su dobra uvertira pred turnir u Kuvajtu na kome ću učestvovati sledeće nedelje - rekao je Mikec.

Završni turnir, na kome učestvuju po najbolje četiri ekipe iz grupa Jug i Sever biće održan u februaru. U četvrtfinalu Kelhajm će odmeriti snage sa Olimpijom iz Berlina, trećeplasiranim klubom Grupe Sever, a Valdkirh sa Resfeldom, četvrtim timom Severa.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija