• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.01.2020

13:47

NAŠI ODBOJKAŠI UTUČENI! Lisinac: Rečima ne može da se opiše tuga!

Ostali sportovi

NAŠI ODBOJKAŠI UTUČENI! Lisinac: Rečima ne može da se opiše tuga!

Podeli vest

Teško je... Odbojkaši Srbije ostali su bez vize za Olimpijske igre, a posle teške noći Srećko Lisinac pokušao je da sumira utiske

- Već smo jednom osetili ovaj gorak ukus, posle neuspeha na jednom ovakvom kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. Rečima se ne može opisati tuga. Šta da radimo, moramo da idemo dalje, neće biti lako da se oporavimo od ovog udarca, ali moraćemo da nastavimo tamo gde smo stali - reko je Lisinac za "Sport klub".

On smatra da su kvalifikacije više nego surove.

- Jeste, mislim da je veća šansa bila u Italiji, koju nismo iskoristili. Ovo usred sezone, kada morate da dođete posle napornih klupskih obaveza i gde imate samo sedam dana da se uigrate, nije dobra šansa. Dosta igrača je došlo sa sitnim povredama i u momentu kad krenete da radite malo jače, dolazi do većih problema, koji su eto uticali na našu igru i nastup na jednom ovakvom takmičenju. To se ovaj put desilo nama, nismo imali ni sreće, a napa igra nije bila na nivou, na kojem je bila na Evropskom prvenstvu. To je sve uslovilo da ne prođemo na Olimpijske igre.

Naredne Olimpijske igre su baš dalko.

- Svima u glavama je da je Pariz daleko. Biće teško gledati Olimpijske igre u Tokiju, ali to je sport, jednom se pobedi, jednom se izgubi. Nadam se da ćemo ostati u ovakvom sastavu i da će ova generacija zaigrati na jednim Olimpijskim igrama - zaključio je Lisinac.

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija