• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.01.2020

16:06

VATERPOLISTA CRNE GORE O ZELENIM DRESOVIMA: Glupost, nema veze sa istinom...(VIDEO)

Ostali sportovi

VATERPOLISTA CRNE GORE O ZELENIM DRESOVIMA: Glupost, nema veze sa istinom...(VIDEO)

Podeli vest

Ne stišavaju se strasti posle skandala na Evropskom prvenstvu u rukometu, kada su igrači Crne Gore zelenim dresovima i zastavom provocirali naše rukometaše

Crnogorci su protiv Srbije igrali u zelenoj garnituri dresova, a posle toga slavili pobedu sa zelenom zastavom.

CRNOGORCI SE JAVILI POSLE SRAMNIH PROVOKACIJA: Komitske zastave se ne stidimo, ona je deo naše istorije, ponosni smo!

POTRESNA ISPOVEST SINA DANILA LAZOVIĆA! VUK U SUZAMA: Ja sam Srbin koji igra za Crnu Goru! Nisam prišao ZELENOJ ZASTAVI, NISAM I NIKADA NEĆU OBRUKATI OCA!

 

Zeleni dresovi su podsećanje na Komitski pokret iz 1918. godine koji je na čelu s generalom Krstom Popovićem Božićnom pobunom ustao protiv odluke Podgoričke skupštine da se Crna Gora priključi Srbiji.

Sve što se dešavalo prokomentarisao je i kapiten vaterpolo reprezentacije Crne Gore Draško Brguljan. Crna Gora kao i Srbija igra na Evropskom prvenstvu u Budumpešti.

NIKAD VIŠE SRBIJA I CRNA GORA! Novi skandal! Ovako su CRNOGORSKI NAVIJAČI PROSLAVILI pobedu nad "orlovima" (VIDEO)

VUČE, OTAC BI TE SE ODREKAO! Danilo Lazović je bio veliki SRBIN, a njegov sin VITLA ZELENOM ZASTAVOM i UDARA NA SRBIJU!

 

- Koliko sam upućen u sportove kao što su košarka, fudbal, rukomet možete da prijavite nekoliko garnitura dresova. Mislim da je to sve mediji kod nas i kod vas napumpali na ružan način. Ne treba to da slušamo, cilj im je svađaju ljude, što je glupost. Žao mi je što se sve napumpalo, nema veze sa istinom i sport ne treba da se meša sa politikom, treba da ostane sport - kazao je Brguljan. 
 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija