• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2020

08:00

(VIDEO) STRAŠAN NOKAUT NA POVRATKU! Brutalni Konor za 40 sekundi razneo nesrećnog Kauboja!

Ostali sportovi

(VIDEO) STRAŠAN NOKAUT NA POVRATKU! Brutalni Konor za 40 sekundi razneo nesrećnog Kauboja!

Podeli vest

Veliki povratak Konora Mekgregora! Posle duge pauze Ludi Irac je ponovo u MMA i bije kao nekada. Na UFC iventu u Las Vegasu Konor je razneo Donalda Seronea

Kauboj nije znao šta ga je snašlo! Konor je bio toliko motivisan da je posao završio za 40 sekundi. Rivala je uspeo da za to vreme udari 19 puta, dok sa druge strane on nije primao udarce.

 

Serone je vrlo brzo završio na podu. Konor ga je pogodio jednim "haj kikom", i iskoristio je činjenicu da je rival poljuljan. 

 

Nije imao milosti u oktagonu, a posle meče emocije su ga potpuno preplavile...

Bonus video:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija