• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2020

08:23

FJURI ISPREBIJAO VAJLDERA, TRENER GA SPASIO! Evo zašto je bacio peškir u sedmoj rundi!

Ostali sportovi

FJURI ISPREBIJAO VAJLDERA, TRENER GA SPASIO! Evo zašto je bacio peškir u sedmoj rundi!

Podeli vest

Posle pet godina čekanja i one pobede nad Vladimirom Kličkom, Tajson Fjuri je ponovo uzeo titulu svetskog teškaškog prvaka tehničkim nokautom protiv Dionteja Vajldera u sedmoj rundi za titulu WBC

Fjuri je od strata dominirao, Vajlder je delovao nemoćno i izgledao je kao da će se srušiti od umora i silnih udaraca koje je primio, a onda je njegov glavni trener bacio peškir u ring u sedmoj rundi. 

Nakon prekida meča Amerikanac je došao do trenera i sav iznenađen ga pitao je li on predao meč. Bio je šokiran, jer ako neko može da reši meč jednim udarcem onda je to Vajlder. Ali, ne ovog puta. Sada nije imao šansu.

Foto: Tanjug

 

 

Sudija je prekinuo meč, nakon što je zauhtev došao iz od Valderovog trenera, a navodno zbog teže povrede uha.

 

Foto: Tanjug

 

- Ne znam zašto je bacio peškir, jer sam bio spreman da se borim do kraja. Nisam dobro, ali to se događa. Danas je protivnik bio bolji, nisam baš spreman ušao u borbu, ali ja sam ratnik, nisam hteo da predaju meč, ali tako je kako je. I najveći padnu i vrate se. Vratiću se jači - rekao je Valder posle borbe.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija