• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.03.2020

10:04

I NAŠI ODBOJKAŠI U PROBLEMU! Sudija bio zaražen koronavirusom, sad moraju u karantin!

Ostali sportovi

I NAŠI ODBOJKAŠI U PROBLEMU! Sudija bio zaražen koronavirusom, sad moraju u karantin!

Podeli vest

Izolacija za srpske odbojkaše... Nemanja Petrić, zajedno sa saigračem Aleksandrom Okolićem nalazi se u karantinu nakon što je imao kontakt sa zaraženom osobom.

Nakon druge utakmice Čelendž kupa između Sareme i Milana došlo se do saznanja da su menadžer Sareme i prvi sudija meča pozitivni na koronavirus, pa su Okolić i Petrić u karantinu.

Baš razmišljam šta ću da radim u kući do 22. marta. Od srede uveče niko ne sme da izađe iz kuće, bićemo pod stalnim lekarskim nadzorom. Dobili smo tačna uputstva šta treba da radimo i kako da se ponašamo u slučaju da se nešto promeni – rekao je Okolić za sajt "Volleyball.com".

On je potom dodao da su svi akteri meča u Estoniji u karantinu.

Svi koji su bili akteri utakmice u Estoniji, su u karantinu. Moramo da budemo naoružani strpljenjem, to nam jedino preostaje. Ostalim stvarima smo se nekako opskrbili, misleći na sve ono uz šta će nam pomenuto vreme što pre proći. Nadam se da će sve ostati na ovom. Ma, biće sve u redu – istakao je Okolić. 

Bonus video:

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija