• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.04.2020

09:09

JOŠ JEDAN SRBIN IMA KORONU! Pobedićemo virus NOKAUTOM U PRVOJ RUNDI!

Ostali sportovi

JOŠ JEDAN SRBIN IMA KORONU! Pobedićemo virus NOKAUTOM U PRVOJ RUNDI!

Podeli vest

Srpski kik bokser Aleksandar Konovalov otkrio je da je pozitivan na koronavirus

Konovalov se javnosti obratio putem Instagram storija.

- Pozdrav dragi prijatelji. Stigao je rezultat. Kao što sam najavio 99 odsto sam bio ubeđen da imam koronu i danas se to ispostavilo tačno. Zamolio bih sve prijatelje, braću, kumove i drugove da pripaze koji dan i budu u samoizolaciji zbog njihovih roditelja, baka i deka.

KAKVA PROVOKACIJA! Brazilka htela da iznervira Ramba pitanjem o Srbiji, ali je naš as UĆUTKAO!

VELIKA TUGA U FRANCUSKOJ! NOVA ŽRTVA! Bivši predsednik Marseja preminuo od koronavirusa!

 

- Hvala svima na podršci, pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi. Hvala svima na podršci, sportski pozdrav - napisao je Konovalov. Konovalov je jedan od najboljih srpskih kik boskera, a krajem oktobra 2019. godine po četvrti put je postao prvak sveta.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija