• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Tanjug/Informer

02.04.2020

22:55

LEPOTICA IZ AMERIKE IDE U PENZIJU SA 23 GODINE: Plakala sam nakon odluke o Olimpijskim igrama!

Ostali sportovi

LEPOTICA IZ AMERIKE IDE U PENZIJU SA 23 GODINE: Plakala sam nakon odluke o Olimpijskim igrama!

Podeli vest

Američka gimnastičarka Simon Bajls izjavila je da je plakala nakon odluke o odlaganju Olimpijskih igara za sledeću godinu

 

Četvorostruka olimpijska šampionka otkrila je da je plakala kada je saznala da su OI u Tokiju odložene za 2021 zbog korona virusa, čime su u pitanje dovedeni njeni planovi o povlačenju.

(FOTO) SKINULA SE GOLA PA POKAZALA KAKO VEŽBA! Zgodna Amerikanka objavila fotografiju koja je izazvala "lavinu" komentara!

- Kada sam saznala za odlaganje prvo nisam znala šta da mislim. Sela sam i zaplakala. U tom trenutku je bilo teško, ali biće bolje - izjavila Bajls za američku mrežu NBC.

Gimnastičarka, koja ima 23 godine, dodala je da će "psihički" teško podneti narednih godinu dana, ali da je takva odluka dobra kako bi se uverili da su svi dobro.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just enjoy where you are now ☁️

Објава коју дели Simone Biles (@simonebiles) дана 9. Мар 2020. у 4:45 PDT



Bajls je najavila da će se posle OI u Tokiju 2020. povući, a prošle godine na Svetskom prvenstvu u Štutgartu postala je gimnastičarka sa najviše medalja u istoriji na svetskom nivou i u muškoj i u ženskoj konkurenicji, sa ukupno osvojenih 25 odličja (19 zlata, tri srebra i tri bronze).

Na OI u Rio de Žaneiru 2016, jedinim na kojima je učestvovala, osvojila je zlato u pojedinačnoj konkurenciji i ekipno na parteru i konju s hvataljkama i bronzu na gredi.

Dve godine zaredom je proglašena za najbolju sportistkinju sveta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija