• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.04.2020

17:10

DOMINIRAJU! I u doba korone Srbija je najbolja na svetu!

Ostali sportovi

DOMINIRAJU! I u doba korone Srbija je najbolja na svetu!

Podeli vest

Srpski strelci su posle dosta uspeha u 2019. godini, ovu sezonu otvorili na sjajan način, osvajanjem pet medalja na Evropskom prvenstvu vazdušnim oružjem, održanom krajem februara i prvog dana marta u poljskom Vroclavu

Među njima je naravno i Zorana Arunović koja čuva prvo mesto na rang listi Svetske streljačke federacije (ISSF) za vazdušni pištolj.

UŽAS! SKANDALOZAN PREDLOG DOKTORA! Ku**ini sinovi, Afrikanci nisu zamorčići! Drogba i Eto "PUKLI"!

Zorana Arunović, iako drži prvo mesto na listi ISSF vazdušnim pištoljem, je  na drugom mestu u Evropi. Bobana Momčilović Veličković, evropska šampionka ovim oružjem iz Vroclava, je na trećem mestu, ali taj uspeh joj nije doneo napredak na svetskoj listi.

Posle Arunovićeve i Veličkovićeve, najbolje rangirana srpska takmičarka na kontinentalnim listama je Andrea Arsović. Ona drži peto mesto u konkurenciji takmičarki vazdušnom puškom, kojom je osvojila bronzu na šampionatu Starog kontinenta. Damir Mikec je peti na listi za vazdušni pištolj, a Sanja Vukašinović šesta u rangiranju takmičarki MK puškom iz trostava.

Blizu deset najboljih na svetskim rang listama su i Sanja Vukašinović (11. – MK puška trostav) , Jasmina Milovanović (14.mesto – vazdušni pištolj), Andrea Arsović (14. – vazdušna puška), Stevan Pletikosić (16. - MK puška trostav), Milenko Sebić (19. – MK puška trostav). Uz petoro takmičara koji su među deset najboljih, na listama Evropske streljačke federacije visoko su rangirani i Dimitrije Grgić (12. – vazdušni pištolj), Jasmina Milovanović (13 – vazdušni pištolj) i Milenko Sebić (13. – MK puška trostav).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija