• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.04.2020

15:45

(FOTO) PROŠLA JE KROZ PAKAO! Bila je zarobljena u Italiji! Jovana Brakočević moćnom FOTKOM za Vaskrs oduševila čitavu Srbiju!

Ostali sportovi

(FOTO) PROŠLA JE KROZ PAKAO! Bila je zarobljena u Italiji! Jovana Brakočević moćnom FOTKOM za Vaskrs oduševila čitavu Srbiju!

Podeli vest

Srpska odbojkašica Jovana Brakočević bila je akter stravičnih scena u Italiji koja je najviše bila pogođena koronavirusom. Jovana je putem svog Instagrama čestitala Vaskrs svim vernicima

Jaja, na kojima su nacrtani smajliji (osmeh), oduševila su sve Jovanine fanove, a njena originalnsot ponovo je došla do izražaja.

DOBRO PROTRLJAJTE OČI! Luka Jović na leto oblači CRVENO-BELI dres!

Foto: printscreen instagram

Jovana se pre mesec dana obratila pismom iz srca Italija, gde je svedočila o trenutnoj situaciji na Apeninima.

- Situacija je blago rečeno dramatična, ovde u Venetu je danas izašao novi zakon da su sve javne i zelene površine zatvorene i da je zabranjeno izlaziti i šetati se po parkovima, oni koji imaju kućne ljubimce i moraju da ih izvedu napolje, dozvoljeno im je kretanje u krugu od 200 metara od svog prebivališta, potpuno im je limitirano kretanje, što još povećava i pooštrava karantin. Svi kafići, svi restorani i prodavnice su pozatvarani pre desetak dana. Ulazak u supermarket nije kad ko hoće i kako hoće, nego se stoji u redu ispred, na metar-dva distance, koliko je propisano zakonom i čeka se da budemo pušteni unutra i da svako obavi svoju nabavku- rekla je Bakočević tada u intervjuu za "Telegraf".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija