• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug

02.05.2020

11:55

ŠTEFANEK HOĆE DA OBRADUJE NACIJU: Imaću 36 godina, ali cilj mi je finale!

Ostali sportovi

ŠTEFANEK HOĆE DA OBRADUJE NACIJU: Imaću 36 godina, ali cilj mi je finale!

Podeli vest

Srpski rvač, osvajač zlatne olimpijske medalje sa prošlih Igara u Rio de Žaneiru 2016. godine, Davor Štefanek, rekao je da se sa zadovoljstvom sprema za narednu Olimpijadu, odloženu za 2021. godinu, na kojoj želi ulazak u finale

Imaću 36 godina sledeće godine, tako da mi to pomeranje nije baš dobro palo, ali s druge strane pozitivno razmišljam i uzdam se u to da ću imati još godinu dana više da se adekvatno spremim. Pokušaću da obradujem naciju. Cilj mi je finale, a tamo šta bude biće -  istakao je Štefanek.

ŽIVIMO U VELIKOJ NEIZVESNOSTI! MOK poziva na solidarnost, kreativnost...

OLIMPIJSKE IGRE ĆE NAS SKUPO KOŠTATI! Predsednik MOK otkrio koliko novca gube odlaganjem igara!

 



On je za RTS dao izjavu iz improvizovane "teretane", koju je napravio u svom stanu u Subotici.

Olimpijske igre u Tokiju, planirane ovog leta, odložene su za 2021. godinu zbog pandemije korona virusa.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija