• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.05.2020

21:55

IZ PRVE RUKE; Biće HAOSA na prvoj trci!

Ostali sportovi

IZ PRVE RUKE; Biće HAOSA na prvoj trci!

Podeli vest

Vozač Renoa Danijel Rikardo rekao je danas da ne može da dočeka start sezone, ali i dodao da očekuje "haos" na prvoj trci Formule 1

Rikardo, koji je u Pertu otkako je u martu zbog pandemije korona virusa otkazana Velika nagrada Australije, nije seo u svoj bolid od poslednjeg dana testiranja u Barseloni krajem februara.

 

(FOTO) NAVIJAČI JUVENTUSA POLUDELI OD BESA! Da li je moguće da će Kristijano obući ovo?

Formula 1 planira da sezona krene početkom jula u Austriji.

- Biće to neki oblik haosa, nadam se kontrolisanog. Ne mislim da će bolida biti svuda, ali biće kombinacije emocija, uzbudjenja, žudnje- rekao je Rikardo.

- Biće hrabrih preticanja, nekih loše procenjenih. Videćete po malo od svega, siguran sam- dodao je on.

Foto: reuters



Iako je prošlo nekoliko meseci otkako je poslednji put bio na stazi, Rikardo veruje da će mu iskustvo koje ima puno značiti i da će biti spreman za početak sezone.

- Da je ovo moja prva ili druga godina u Formuli 1, da se još nisam prilagodio, moj odgovor bi bio da bi mi trebalo vremena da se ponovo priviknem na vožnju. Ali, zimska testiranja su obično dobar pokazatelj. Nekoliko prvih zimskih testiranja u karijeri predstavljali su šok za moj organizam. Kako moja karijera odmiče, tako je i manje šoka- naveo je Rikardo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija