• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.05.2020

09:59

NEVIĐENA PLJAČKA, VITLALI PIŠTOLJIMA... NFL igrači ODLEPILI, čeka iz ZATVOR posle ove gluposti!

Ostali sportovi

NEVIĐENA PLJAČKA, VITLALI PIŠTOLJIMA... NFL igrači ODLEPILI, čeka iz ZATVOR posle ove gluposti!

Podeli vest

NFL igrači - 22-godišnji Deandre Bejker iz Njujork Džajantsa i 27-godišnji Kvinton Danbar iz Sijetl Sihoksa, kako prenose američki mediji, postali su pljačkaši

Policija Floride traga za ovom dvojicom i saučesnikom, nakon što su, navodno, uz pretnju pištoljima na jednoj žurki od prisutnih oteli keš i satove u vrednosti od 37. 000 dolara. Posle toga su se izgubili u nepoznatom pravcu.

 

(VIDEO) ŠOKANTAN SNIMAK PLJAČKE! Ovako su bivšem fudbaleru Partizana LOPOVI UPALI U MENJAČNICU i odneli SEF!

KAO U AKCIONIM FILMOVIMA! Lopovi pokušali da opljačkaju bivšeg igrača Partizana!

 

Foto: USA Today

Deandre Bejker

Kako mediji prenose do pljačke je došlo nakon svađe gde su se igrale karte i video igre. Bejker je u jednom trenutku, navodno, izvadio pištolj, a onda je sa Danbarom i još jednim saučesnikom koji je nosio masku, krenuo da otima satove i novac od prisutnih gostiju.

Muškarac koji je nosio masku još uvek nije identifikovan. Bejker je navodno od njega zahtevao da upuca jednog svedoka što je ovaj odbio. Sva trojica su pobegli sa lica mesta svojim automobilima - BMW-om, lamborginijem i mercedesom.

Bejker je sad suočen sa osam optužbi, četiri za oružanu pljačku i četiri za težak napad vatrenim oružjem, dok je Danbar je optužen po četiri tačke oružane pljačke.

Foto: USA Today

Kvinton Danbar

Iz NFL-a su rekli da su upućeni u težak incident koji se dogodio. Džajantsi su rekli samo to da su u kontaktu sa Bejkerom, dok su Sihoksi poručili da su "svesni situacije koja se dogodila" i da "još uvek prikupljaju informacije".

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija