• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.05.2020

08:06

VELIKA FRKA U MMA! Pale teške reči, šampion opasno isprozivao šefa UFC-a: Ti si LAŽOVČINA!

Ostali sportovi

VELIKA FRKA U MMA! Pale teške reči, šampion opasno isprozivao šefa UFC-a: Ti si LAŽOVČINA!

Podeli vest

Drama u UFC... Džon Džons, nazvao je prvog čoveka organizacije Dejnu Vajta lažovčinom i spreman je da ode

Razlog raskola je novac... Džons je protiv Nganua želeo veći novac, nije dobio i potpuno je pobesneo. Raspravu je krenuo Vajt, a onda se oglasio Džouns.

Dokle god lažeš, ja ću da se branim! Reci svom advokatu da u javnost pusti poruke gde sam tražio tako nešto. Ne budi je***a lažovčina. Moja reputacija je na udaru i bez tebe i ovakva sr*** mi nisu potrebna, Dejna - napisao je Džouns.

Nastavio je u istom ritmu.

Nikada nisam tražio novac koliko i Vajlder. A kad kažeš da sam GOAT onda me tako i plati, daj polovinu od Vajlderovih 30 miliona. Nikad nisam zaradio ni polovinu Vajlderovog novca, a ukoliko vam toliko smetam i moja reputacija vam narušava ugled slobodno raskinite ugovor. Neka me UFC otpusti. Siguran sam da postoji organizacija koja bi me primila.

Džons se osvrnuo i na novac koji UFC borci dobijaju. Poređenje je napravio sa NFL, gde mu igra brat Čendler.

- Ukoliko bih svoju zaradu poredio sa nekim to bi bilo sa mojom braćom. Iz prve ruke pričam kako NFL tretira svoje šampione i ogromna je razlika, a ja sam ćutao tokom čitave karijere. Da li zaradim 5 i više miliona po borbi? Da. Da li za super-borbe treba da dobijam isti novac? Ne. Sigurno nisam tražio 30 miliona dolara, nikada tako nešto nisam rekao - zaključio je on.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija