• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.07.2020

17:28

POSLEDNJE ZBOGOM! Ove reči o Bobani kidaju srce! VELIKA TUGA... Nikada je nećemo zaboraviti!

Ostali sportovi

POSLEDNJE ZBOGOM! Ove reči o Bobani kidaju srce! VELIKA TUGA... Nikada je nećemo zaboraviti!

Podeli vest

Bor se oprostio Bobane Veličković, srpske i evropske šampionke u streljaštvu, koja je 21. juna umrla u 31. godini posle kraće i teške bolesti izazvane komplikacijama posle porodjaja

Bobana Momčilović Veličković sahranjena je na Novom borskom groblju, a ispratili su je članovi porodice, brojni prijatelji i kolege i poštovaoci njenih sportskih dostignuća.

(VIDEO) POTRESNI GOVOR JASNE ŠEKARIĆ NA OPROŠTAJU OD BOBANE! Suze, "pucanj" i poslednji pozdrav evropskoj šampionki!

Na komemorativnom skupu su govorili njen trener, Boban Marković, prijateljice, koleginica Jasna Šekarić, gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić, ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, generalni direktor Olimpijskog komiteta Srbije Damir Štajner i predsednik streljačkog saveza Nenad Putnik.

- Grad Bor je izgubio svoj ponos prerano, premladog, velikog, odgovornog dobrog čoveka, dobrog sportistu. Bobana nam je pokazala i umela da dokaže kako i zašto treba da živimo i kako i zašto da se borimo. Ostavila je veliki trag u srcima građana Bora, ovo je tužan trenutak. Jedan od najtužnijih u istoriji grada Bora- rekao je Milikić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija