• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.08.2020

15:02

VELJKO RAŽNATOVIĆ PRED MEČ SA KOZAKOVIM: Njegovo je da preti, moje da ga nokautiram!

Ostali sportovi

VELJKO RAŽNATOVIĆ PRED MEČ SA KOZAKOVIM: Njegovo je da preti, moje da ga nokautiram!

Podeli vest

Možda najjači izazov do sada za mene, ali sam spreman za sve. Ne verujem da će izdržati više od dve-tri runde, poručuje Ražnatović

Veljko Ražnatović (23), naš najbolji kruzeraš, 4. septembra će deveti put u profi-ring. Lokacija megdana se još krije od očiju javnosti, ali je rival poznat. Reč je o Ukrajincu Denisu Kozakovu, rođenom u Harkovu 23. decembra 1993. godine, koji se već pet godina bavi profi-boksom.

VELJKOV UČINAK U PROFI KARIJERI

Mečeva 8
Pobeda 8
Pobeda nokautom 5

Nanizao je sedam pobeda, uz pet nokauta, dok je devet puta poražen, a u tri navrata je bio prinuđen da preda borbu rivalu. Pretnje stižu iz Ukrajine. Kozakov poručuje da je vreme za prvi poraz Ražnatovića. Veljko, kao i uvek, respektuje protivnika, koji je sigurno, priznaje, najveći zalogaj do sada na putu ka evropskom tronu, ali...

UČINAK KOZAKOVA

Mečeva 16
Pobeda 7
Pobeda nokautom 5
Poraza 9
Poraza nokautom 3

- Njegovo je da preti, a moje da se potrudim da što pre završim meč. Spreman sam na sve. Iskusniji je dosta od mene, bokser koji ide napred, napada. On je nekoliko puta boksovao meč od osam rundi, meni će ovo biti takav prvi megdan. Tu je možda njegova prednost, ali bez obzira na sve verujem da će izdržati maksimalno dve-tri runde pre nego što zabeležim svoj šesti trijumf nokautom. Biće još samo jedna recka na mom puto do titule evropskog šampiona - u svom stilu će Ražnatović.

Veljkov meč će biti poslednji na reviji boksa u petak, a svi učesnici, treneri i organizatori će biti testirani i ispunjavati sve preporuke Vlade Srbije vezane za borbu sa koronom. Publike neće biti, ali će megdan biti direktno prenošen na TV Arenasport.

 

 

 

I Konovalov u ringu

Na reviji u petak u uvodnoj borbi za meč večeri između Ražnatovića i Kozakova boriće se Aleksandar Konovalov. Njemu će ovo biti drugi profesionalni boks meč (u prvom slavio nokautom), dok je momak rođen 1994. godine u kik-boksu osvojio sve što se može osvojiti. Još 2013. je postao prvak sveta, da bi godnu dana kasnije trijumfovao i na WAKO Evropskom prvenstvu. Godinu dana kasnije je osvojio i svetski gran pri i tako u tri godine kompletirao tri velike medalje. Postao je 2016. ponovo šampion planete na WAKO pro Svetskom prvenstvu.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija