• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.09.2020

19:10

(VIDEO) IMAO JE PRISAN ODNOS SA MONIKOM BELUČI! Idol mu je bio ŠVARCENEGER, glumio u POZNATOJ SERIJI! Evo ko je bio ZORAN VEJIĆ!

Ostali sportovi

(VIDEO) IMAO JE PRISAN ODNOS SA MONIKOM BELUČI! Idol mu je bio ŠVARCENEGER, glumio u POZNATOJ SERIJI! Evo ko je bio ZORAN VEJIĆ!

Podeli vest

Srpski sport ostao je ove nedelje bez Zorana Vejića Veje koji je preminuo u 56. godini života. Možda mnogima nepoznati bodibilder ostavio je trag kako na domaćoj tako i na inostranoj sceni

Popularni Veja proslavio se van naše države, ali ga i Srbiji pamte po raznim dostignućima. Nakon puno amaterskih takmičenja i osvajanja stare Jugoslavije, te kad je dvaput postao apsolutni prvak Grčke, otpočeo je profesionalnu karijeru 2000. Pored uspešne bodibilderske karijere, u životnoj ispovesti pričao je i kako je morao da se bavi drugim poslovima da bi došao do novca.

VELIKA TUGA U SRPSKOM SPORTU! Preminuo poznati sportista!

Uvek je govorio da mu je Arnold Švarceneger idol, a fizičkim izgledom dosta je podsećao na čuvenog glumca, a kasnije i političara. 

Foto: Youtube printscreeen

Malo ko se seća da je imao i glumačku rolu u seriji "Bolji život" koja je doživela veliku popularnost na prostorima bivše Jugoslavije. Pojavio se u jednoj epizodi kao statista u reklami sa Snežanom Savić.

Takođe, tri godine je radio i kao obezbeđenje poznate italijanske glumice Monike Beluči sa kojom je imao prisan odnos. Kako je i sam tvrdio bila mu je "kao sestra".

Foto: Youtube printscreeen

Tri godine sam bio sa njom i tu sam uspeo da skupim novac da se takmičim. To je bilo najlepše iskustvo, ona mi je kao sestra. Čuvao sam je tri godine. Ranije su je čuvala četvorica momaka sa oružijem, opasni momci. Ali ja sam imao vezu, pa sam upoznao neke jače igrače koji su me preporučili. Znali su da imam nešto i u glavi i da mogu da je čuvam sam. Obezbeđenje bilo ispred kuće, ja u kući s njom, i pratio sam je sam na ulici, na festivalima, revijama i sve ostalo - pričao je jednom prilikom Vejić.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija