• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

11.09.2020

16:44

SPORTSKI SPEKTAL ZA KRAJ LETNJE SEZONE NA KOPAONIKU

Ostali sportovi

SPORTSKI SPEKTAL ZA KRAJ LETNJE SEZONE NA KOPAONIKU

Podeli vest

Usled poboljšane epidemiološke situacije, a na radost mnogobrojnih učesnika trka “Tri strane Kopaonika” i “Trail race Kopaonik”, stekli su se uslovi za održavanje događaja u novom terminu i to za vikend od 18-20. septembra

U dogovoru sa predstavnicima Opštine Raška, sponzorima i prijateljima trke, a u skladu sa propisanim merama koje se odnose na okupljanje na otvorenom, doneta je odluka da se tradicionalni biciklistički maraton “Tri strane Kopaonika” i brdska trka “Trail race Kopaonik” održe 18-20. septembra uz pridržavanje svih propisanih mera koje budu važile na dan održavanja događaja.

Foto: Promo

Kao što je i ranije najavljivano, trke će se održati na izmenjenim stazama, tako da će učesnici imati priliku da upoznaju nove delove Nacionalnog parka Kopaonik i da uživaju u novim prostranstvima koje nudi naš najpoznatiji nacionalni park.

Foto: Promo

Okupljanje učesnika zakazano je za petak 18. septembar, dok je prvi događaj na redu zakazan za subotu 19. septembar kada će startovati brdska trka “Trail race Kopaonik”. Staze duge 7 i 15 kilometara biće savršene za upoznavanje sa trail trčanjem, tokom dana biće organizovani i propratni sadržaji, predavanja i mini događaji na otvorenom namenjeni svim učesnicima pa čak i onim najmlađim.

Foto: Promo

Nedelja 20. septembar biće u znaku biciklizma jer za 10h zakazan i start našeg najvećeg biciklističkog maratona koji je zaslužan za popularizaciju biciklizma na Kopaoniku, koji već sedmu godinu za redom predstavlja epicentar biciklističkog okupljanja u našoj zemlji.

Foto: Promo

Staze maratona koji svoj naziv nose po stranama Kopaonika kojima učesnici prolaze, ove godine voziće se po izmenjenim trasama, a napravljene su i izmene koje će obezbediti da i apsloutni početnici maksimalno uživaju u vožnji u prirodi.

Foto: Promo

Start i cilj trka i ove godine biće na otvorenom, ali prilagođene važećim preventivnim merama mera za bavljenje sportom i sportskim aktivnostima.

Foto: Promo

Ukoliko još uvek niste obezbedili svoje mesto na najuzbudljivijim sportskim događajima ovog leta pozivamo vas da se pridružite trkama “Tri strane Kopaonika” i “Trail race Kopaonik” i da se do 14. septembra prijavite na sajtu www.prijavazatrku.rs


Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija