• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2020

08:57

(VIDEO) BUUUUM - GROM IZ VEDRA NEBA! Brutalnim udarcem Ortega USPAVAO "Zombija"!

Ostali sportovi

(VIDEO) BUUUUM - GROM IZ VEDRA NEBA! Brutalnim udarcem Ortega USPAVAO "Zombija"!

Podeli vest

U glavnoj borbi večeri "UFC Fight Island 6" u muva kategoriji odlukom sudija slavio je Brajan Ortega nad Čen Sung Jungom "Zombijem"

Bilo je malo čudno gledati Ortegu bez njegovog zaštitnog znaka, pošto je rešio da se ošiša pre borbe.

Bio je izuzetno raspoložen od starta borbe, opasniji od rivala, a zabeležio je i najatraktivniji potez, kada je sačekao pravi momenat i "spinning elbow" udarcem naneo mu veliku štetu. Potom je samo sa još nekoliko udaraca potvrdio pobedu.

Sudije su bile jednoglasne, u svakoj od pet rundi je Brajan Ortega bio bolji od Čen Sung Junga i proglašen je za pobednika.

 

 

 

 

Uzeo je  svih pet rundi Ortega, što je neverovatno. U dosadašnjim UFC borbama uzeo tek jednu do kraja završenu rundu. Osim toga, u celoj UFC karijeri nije nikoga nadmašio u udarcima, a sada je izdominirao. 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija