• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

28.10.2020

07:15

BINOTO KONAČNO OTKRIO! Evo da li Fetel i Lekler voze različite bolide

Ostali sportovi

BINOTO KONAČNO OTKRIO! Evo da li Fetel i Lekler voze različite bolide

Podeli vest

Direktor Ferarija Matija Binoto ponovio je da vozači te ekipe Sebastijan Fetel i Šarl Lekler imaju ista verzije bolida SF1000, nakon što su imali različite nastupe i rezultate u trci Formule 1 za Veliku nagradu Portugala

U trci u nedelju Lekler je startovao sa četvrte pozicije, na kojoj je i završio, dok je Fetel startovao sa 15. mesta, a trku je završio na 10.

Vozači Ferarija u ovom šampionatu imaju različite sezone, Fetel je bio bolji od Leklera samo u Mađarskoj i Belgiji, ne računajući trke u kojima se vozač iz Monaka povukao, a u kvalifikacijama od njega je bio bolji samo u Mađarskoj i trci za Veliku nagradu Štajerske.

Mnogi se pitaju da li Fetel i Lekler voze različite verzije Ferarijevog bolida, što je Binoto oštro odbacio.

- Mašine su apsolutno identične, nema sumnje.Nadam se da Fetel može da ima dobre kvalifikacije u Imoli, da ode dalje od toga i iskoristi više od njegove neosporne vozačke sposobnosti. Lekler je sigurno veoma dobar, ali očekujem više od drugog vozača - naveo je Binoto, preneo je Skaj Italija.

Fetel je u nedelju posle trke rekao da ne može da bude zadovoljan bilo kojom trkom u kojoj osvoji samo bod.

 

 

- Pa, mislim da moram da mislim da imamo iste bolide. I mislim da verujem ljudima oko mene u garaži. Zaista sam se trudio da napravim dobre krugove, da budem konstantan i osetim sve to što je možda Šarl u stanju da oseti. Radim na tome, ne postoji ništa drugo osim posla koji će me izvući iz toga - rekao je četvorostruki svetski šampion.

- Zajedno sa timom oko sebe pokušaću da ostvarim maksimum i nadam se da će sledeće nedelje biti bolje. Trenutno naša slabost je subota (kvalifikacije). U nedelju se mučimo pošto smo uvek okruženi drugima, veoma je teško trkati se i drugačije nam je nego vodećima. Možda ovo i nije najbolje poređenje - dodao je tada Fetel.

Trka u Imoli vozi se u nedelju, a za razliku od ostalih trka, u petak neće biti održani treninzi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija