• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.10.2020

22:43

KAD MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE! Amerikanac provocira Habiba, a UFC se naslađuje! Možda će Dagestanac još jednom u OKTAGON!

Ostali sportovi

KAD MAČKE NEMA, MIŠEVI KOLO VODE! Amerikanac provocira Habiba, a UFC se naslađuje! Možda će Dagestanac još jednom u OKTAGON!

Podeli vest

Habib Nurmagomedov najavio je kraj karijere, ali se predsedik UFC-a Dena Vajt nada njegovom povratku u ring. Sve to ubzava i jedan "brbljivi" Amerikanac

Ne jenjavaju glasine o Habibu Nurmagomedovu. Kada je u subotu "udavio" Džastina Gejdžija i upisao 29. pobedu u UFC-u, Dagestanac je najavio kraj karijere! 

Bio je to šok za sve ljubitelje borilačkih sportova, ali i razočarenje jer više nećemo gledati jednog od najboljih boraca u istoriji. Ipak, kako ističe direktor UFC-a, Dena Vajt, Nurmagomedov se možda vrati na još jednu borbu. 

Foto: AP/Photo

- Pričao sam sa Habibom. Bio je veoma emotivan kada je borba završena, ali imam osećaj da bi mogao ići po skor od 30:0 - rekao je tajanstveno prvi čovek UFC-a i nastavio.

 - Želim to! Njegov otac je želeo da Habib završi karijeru sa skorom 30:0, a mislim da će i on želeti da mu ispuni to - rekao je Vajt. 

Podsećamo, Habib Nurmagomedov se povukao iz sporta pošto mu je od posledica koronavirusa preminuo otac, koji mu je bio i trener kroz ceo život. Njeogva majka je insistirala da se ne vraća u oktagon bez oca, što je "Orao" ispoštovao i penzionisao se. 

Nakon subotnjeg meča, neki od rivala koji nisu imali priliku da se bore sa Dagestancem, njegov potez okarakterisali su kao kukavički. Jedan od takvih je Kolbi Kovington koji je rekao da Habib može da se bije samo sa patuljcima. 

Foto: Printscreen You Tube

- Svi znaju da Habib ima oko 86 kilograma između borbi, ja imam manje od njega. Međutim ja sam pravi muškarac i borim se u klasi svoje težine. Spreman sam za svakog protivnika. Habib hoće da se bori samo sa patuljcima - rekao je Kovington i tako možda isprovocirao još jedan meč sjajnog Dagestanca!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija