• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.11.2020

13:52

(VIDEO) SRUŠIO SE KAO SVEĆA! Pakleni nokaut, ONESVESTIO čoveka jednim potezom!

Ostali sportovi

(VIDEO) SRUŠIO SE KAO SVEĆA! Pakleni nokaut, ONESVESTIO čoveka jednim potezom!

Podeli vest

Džervonte Dejvis je nokautirao Lea Santa Kruza u meču za titulu prvaka Svetske bokserkse asocijaciie (VBA) u super pero kategorija (do 58,963 kilograma)

Meč u Las Vegasu završen je u šestoj rundi kada je levim aperkatom Dejvis poslao na pod Santa Kruza. Meksikancu je trebalo nekoliko minuta da se osvesti. 

Amerikancu je ovo bila 24 borba i 24 pobeda. Prošle godine kruna u ovoj kategoriji je ostala upražnjena jer je Dejvis želeo da se oproba u lakšim kategorijama. Santa Kruz je iskristio priliku  i u novembru prošle godine u meču za titulu dobio Migela Floresa. Dejvis je u direktnom obračunu pokazao da je bez premca.

Foto: printscreen

 

Dejvisu je ovo bio 15. uzastopni nokaut i sada je skor popravio na 24 pobede, bez poraza, uz 23 nokauta.

Santa Kruz, koji je bio šampion u četiri kategorije, ima skor od 37 pobeda, dva poraza i jedne nerešene borbe. Ovo mu je bio prvi poraz nokautom tokom 14 godina profesionalne karijere.

 

 

 

 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija