• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

25.11.2020

22:39

(FOTO) NEVENA IGNJATOVIĆ SE BORI ZA SVETSKI VRH! Počela nova sezona Svetskog kupa u alpskom skijanju u ženskoj kategoriji

Ostali sportovi

(FOTO) NEVENA IGNJATOVIĆ SE BORI ZA SVETSKI VRH! Počela nova sezona Svetskog kupa u alpskom skijanju u ženskoj kategoriji

Podeli vest

Najbolja srpska skijašica uprkos koroni bori se za vrh svetskog kupa u Austriji! Nevena Ignjatović, reprezentativka i najbolja srpska alpska skijašica sutra će startovati trku na Svetskom kupu u Austriji

Nevena će se boriti za osvajanje titule na ovom Svetskom kupu koji se održava 26. novembra u mestu Leh (Curs), u disciplini paralel veleslalom. Uprkos koroni,  Svetski kup će se održati, a skijašice će najpre u 10 časova skijati kvalifikacije. A istog dana u 17.45 časova biće održano finale u kom će skijati 30 najboljih devojaka.

Ignjatovićeva, koja je u odličnoj formi, najavljuje osvajanje što boljeg plasmana:

- Osećam se dobro, spremna sam da u četvrtak započnem sezonu. Jedva čekam da osetim atmosferu trke i adrenalin posle duže pauze – izjavila je Nevena koja je poslednjih dana trenirala sa najboljim skijašicama sveta.

- Ovih dana imali smo treninge sa dobrim skijašicama, trudim se da sam uvek fokusirana isključivo na svoje osećaje i to šta bi trebalo da popravim. Ako sam najbrža na tajmingu, to je samo odličan „feedback“ za ono što pružam. Trka je uvek trka, tamo se sve vidi.

Nevena je prokomentarisala i trenutnu situaciju sa pandemijom korona virusa, kao i kakve su mere zaštite u skijalištu u Austriji:

- Obavezni smo da se testiramo pre samog takmičenja, takođe imamo i Kovid pasoš koji redovno popunjavamo. Od lokacija gde smo se kretali do PCR testova. Maksimalno sam smanjila kontakt sa drugima i trudim se da se pridržavamm svega što je propisano.

Najbolja srpska skijašica, pre Austrije za trku se pripremala i u Švajcarskoj kako bi sezonu počela u najboljoj mogućoj formi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija