• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2020

22:07

"NADAMO SE NEGATIVNIM TESTOVIMA"! Andrea Lekić progovorila o stanju u reprezentaciji Srbije!

Ostali sportovi

"NADAMO SE NEGATIVNIM TESTOVIMA"! Andrea Lekić progovorila o stanju u reprezentaciji Srbije!

Podeli vest

Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je danas da se nada da će sve reprezentativke dobiti negativne testove na korona virus i da će Srbija u Dansku otputovati u najjačem u punom sastavu

- Privodimo polako pripreme kraju. Prošlo je onako kako smo očekivali, bilo je dosta naporno ali i kvalitetno. Ostaje još taj test... Nadam se da će rezultati negativni i da ćemo otiću u punom sastavu - rekla je Lekić, prenosi Rukometni savez Srbije.

Ženska rukometna reprezentacija Srbije sutra putuje u Dansku gde će se od 3. do 20. decembra igrati Evropsko prvenstvo.

Foto: Starsportphoto

Rukometašice Srbije prvu utakmicu igraju protiv Holandije u petak od 20.30. Lekić je istakla da u trenutnoj situaciji niko ne može da da jasnu prognozu za ovo Evropsko prvenstvo.

- Mislim da imamo jako lepe šanse za dobar rezultat, sve zavisi kako otvorimo grupu i pre svega da li ćemo, a nadam se da ćemo biti zdrave - rekla je Lekić.

Pored Srbije i Holandije u Grupi C, koja će se igrati u Koldingu, još su i Mađarska i Hrvatska. Plasman u narednu fazu ostvariće tri najbolje plasirane ekipe.

Foto: Beta

- Radujem se što smo u mogućnosti da igramo ovakve utakmice. S druge strane, treba to izdržati. Vrlo je specifična situacija, neće nam biti dozvoljeno mnogo toga na šta smo navikli, neće biti publike... Reprezentacija koja se najbolje bude snašla u celom sistemu koji nas očekuje tamo, ostvariće najbolji rezultaт - zaključila je Lekić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija