• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2020

11:15

SPREMNA JE ZA SVETSKI KUP! Nevena Ignjatović silno motivisana

Ostali sportovi

SPREMNA JE ZA SVETSKI KUP! Nevena Ignjatović silno motivisana

Podeli vest

Najbolja srpska skijašica Nevena Ignjatović spremna je za trke na Svetskom kupu koje su na programu u subotu i nedelju u francuskom Kurševelu

Nevena je prošla i rigorozne mere predostrožnosti koje sprovode organizatori zbog pandemije koronavirusa, te se svake nedelje testirala kako bi mogla da trenira i pojavi se na trkama Svetskog kupa.

- Istina je da su nas testirali jednom nedeljno, pred svaku trku i imamo FIS Covid pasoš u kom popunjavamo gde se nalazimo svakoga dana. U obavezi smo da ubacimo fajl da smo negativni i svakoga dana na mejl dobijamo upitnik, o tome da li imamo neke simptome, koji popunjavamo. Ponekad nas testiraju i pred treninge jer je u nekim zemljama propisano da moramo imati negativan test na svaka 72 sata. I hvala bogu, negativna sam – izjavila je Nevena.

Foto: AP/Photo

Nevena Ignjatović

Nastavila je u istom ritmu.

- Nakon odloženih trka u Sent Moricu preselili smo se u Italiju, u skijalište Cervinia gde smo imali četiri dana veleslalom treninga kao pripremu za svetski kup koji me očekuje ovog vikenda u Kurševelu, u Francuskoj. Ovo je mesec kada je turneja Svetskog kupa u mondenskim skijaškim mestima, što me još više motiviše. Osećam se dobro, na treningu je sve išlo u dobrom smeru i jedva čekam trke - dodala je Ignjatovićeva.

Nakon ove trke Nevenu sledeća očekuje u Val d’Izeru, takođe u Francuskoj. Krajem decembra Ignjatovićeva će skijati još jedan kup, ali u Austriji. Srpska reprezentativka je u odličnoj formi i očekuje najbolje moguće rezultate.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija