• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2020

15:26

BOMBASTIČAN POTPIS U FORMULI 1! Osim Ferštapena, za Red Bul će sledeće sezone voziti velika zvezda

Ostali sportovi

BOMBASTIČAN POTPIS U FORMULI 1! Osim Ferštapena, za Red Bul će sledeće sezone voziti velika zvezda

Podeli vest

Kao što se prethodnih dana i nagađalo, meksički vozač Serhio Perez potpisao je ugovor sa Red Bulom za sledeću sezonu

Meksikanac je na pretposlednjoj trci tek završene sezone došao do prve pobede u karijeri i na taj način je možda i kupio mesto u garaži Red Bula, koju će deliti sa Maksom Ferštapenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Prema tome, Red Bul će naredne sezone u svom timu imati vozače koji su ove godine bili treći i četvrti u generalnom plasmanu, iza neprikosnovenog Mercedesovog tandema.

Perez je u Formulu 1 stigao 2011. godine i od tada se deset puta našao na pobedničkom postolju, a nedavno je po prvi put zauzeo najviši stepenik.

Ova vest je obradovala sve ljubitelje Formule 1, jer je postojala realna mogućnost da Perez neće naći "sedište" za sledeću sezonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija