• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2020

15:26

BLIŽI SE POROĐAJ PRELEPE ODBOJKAŠICE! Sin će dobiti pravo srpsko ime!

Ostali sportovi

BLIŽI SE POROĐAJ PRELEPE ODBOJKAŠICE! Sin će dobiti pravo srpsko ime!

Podeli vest

Zlatna odbojkašica Stefana Veljković Lisinac uskoro bi trebalo da se porodi, pre nekoliko dana ušla je u osmi mesec i, kako kaže drugo stanje je promenilo, a sa nestrpljenjem očekuje da drži sina u naručju, kojem će dati srpsko ime.

Naša reprezentativka i njen suprug i kolega Srećko Lisinac početkom februara postaće roditelji dečaka, a kako ona napominje, tada je očekuje najlepša aktivnost.

- Približio se porođaj. Vreme mi baš leti. Mislim sam da će mi biti dosadnije tokom trudnoće. Verovala sam da ću biti nervoznija, pošto sam implusivnija ličnost, ali potpuno sam mirna. Trudnoća me je smirila i promenila. Samo da ostane tako. Nadam da će takvo stanje biti i kada se porodim. Neminovno je da budem malo lenja, posebno sada dok traje korona. Plašim se da prošetam, da idem negde. Uglavnom sam kod kuće  i trudim se koliko god mogu da budem aktivna, ali to je znatno manje nego ranije - istakla je ona, koja već priprema spisak muških imena za svog naslednika.

Foto: Starsportphoto

Stefana Veljković

- Vreme je da se to napravi. Ima nekoliko opcija, ali nismo suprug i ja preterano pričali o tome. Dobiće ime sigurno kada se bude rodio. Nije nam to sada prioritet. Svakako dobiće srpsko ime - poručila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara
Društvo

"Neophodne nenajavljene kontrole da vidimo ko i kako leči ljude" - Ministarka zdravlja o nesavesnom lečenju lekara

Nakon hapšenja lekara i kozmetičara "Beomedikusa" zbog sumnje da su nestručno izveli intervenciju na pacijentkinji, zbog kojeg je došlo do deformiteta njenog stopala, ministarka zdravlja Danica Grujičić poručuje da je neophodno da se sprovode nenajavljene kontrole, kako bi se sagledala prava slika o tome ko i kako radi i u privatnom i u državnom sektoru.

20.04.2024

10:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija