• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2020

22:21

POZNATO KO ĆE VOZITI SA ŠUMAHEROM! Has potvrdio! Sin ruskog milijardera u timu!

Ostali sportovi

POZNATO KO ĆE VOZITI SA ŠUMAHEROM! Has potvrdio! Sin ruskog milijardera u timu!

Podeli vest

Američka ekipa Has potvrdila je danas da će Nikita Mazepin sledeće sezone u šampionatu Formule 1 biti njen vozač, zajedno sa Mikom Šumaherom

Has je nedavno saopštio da će Mazepin i Šumaher biti novi vozači ekipe, ali su se putem društvenih mreža pojavili pozivi i peticije u kojima se od rukovodstva ekipe traži da se raskine ugovor sa ruskim vozačem, nakon što je objavio video snimak na kojem se vidi kako dodiruje žensku osobu po grudima u automobilu.

 

Ekipa Has je tada osudila njegovo ponašanje i navela da se situacija rešava interno. Mazepin se izvinio putem društvenih mreža, ali je od tada obrisao izvinjenje.

- Has bi želeo da potvrdi da će Nikita Mazepin i Mik Šumaher biti vozačka postava u šampionatu Formule 1 u 2021. godini. Prema prethodnoj izjavi ekipe u vezi sa postupcima Nikite Mazepina, ovo pitanje je interno rešeno i neće biti dodatnih komentara - navodi se u saopštenju Hasa.

Foto: ap photo

Mazepin je sin ruskog milijardera Dmitrija Mazepina, koji finansijski podržava njegove nastupe u automobilizmu. Nova sezona u Formuli 1 počeće 21. marta u Melburnu za Veliku nagradu Australije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira
Hronika

Oglasilo se Ministarstvo odbrane: Ronioci pronašli telo podificira

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje
Hronika

Svaki treći učenik učestvuje u tuči bar jednom godišnje

Trećina učenika učestvovala je u tuči bar jednom tokom godine, pokazali su rezultati istraživanja o zdravstvenom ponašanju školske dece u Srbiji u školskoj 2021/2022. godini koje je sproveo Institut za javno zdravlje „Dr Milan Jovanović Batut“.

16.04.2024

10:58

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu
Hronika

Vatrogasci su spasili 15 objekata: Vanredna situacija u Trgovištu i Crvenom Gradu

Pripadnici Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova angažovani su na gašenju požara na otvorenom prostoru u Trgovištu, Tutinu, Lebanu i Prijepolju, a njihovom brzom i efikasnom akcijom juče su ugašeni požari na otvorenom kod manastira Crna Reka, u Ivanjici i kod Despotovca, dok je požar u Prijepolju u mestu Gojakovići lokalizovan.

16.04.2024

10:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija