• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.12.2020

12:49

KRISTIJANO RONALDO ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM! Teram sina da se kupa u ledu

Ostali sportovi

KRISTIJANO RONALDO ŠOKIRAO SVET PRIZNANJEM! Teram sina da se kupa u ledu

Podeli vest

Kristijano Ronaldo otkriva da svog sina Kristijana Juniora uči da živi sportski život, pa mu tako brani da konzumira koka-kolu i čips, a čak mu predlaže da se kupa ledenom vodom

Mom sinu Kristijanu Junioru (10) često predlažem da nakon treninga uskoči u ledenu vodu, ali on me ne sluša, otkriva jedan od najboljih igrača na planeti Kristijano Ronaldo (35)! As Juventusa kaže da njegov najstariji sin, koji je takođe počeo da se bavi fudbalom, može da postane veliki fudbaler, ali da mora da promeni neke navike.

Ronaldo je poznat kao surovi profesionalac i fudbaler koji trenira mnogo više nego saigrači. Zbog toga i sa 35 godina važi za jednog od najspremnijih sportista na planeti. Slavni Portugalac otkriva da je i njegov sin veoma talentovan za fudbal, ali da bi uspeo mora da se odrekne nezdrave hrane i da počne da živi kao on.
Biće najbolji

Sigurno neću pritiskati sina da bude fudbaler, iako bih ja to voleo. Želim samo da bude najbolji u onome što bude radio
Kristijano Ronaldo

Ronaldov sin se žali da mu je hladno

Između ostalog, kako kaže, predlaže mu čak i kupanje u ledu!?

- Ponekad mi je teško kada vidim da pije koka-kolu i jede čips i pomfrit. To me nervira i on to zna. Ponekad mu kažem da nakon treninga uskoči u ledenu vodu, kako bi se njegovo telo što bolje oporavilo. On mi kaže da mu je previše hladno. U redu, ima tek deset godina, naučiće - otkriva Ronaldo.

Foto: Reuters

Kristijano Ronaldo sa sinom



Uprkos tome, on kaže da njegovo najstarije od četvoro dece ima talenat za fudbal i želju da u budućnosti krene tatinim stopama. Trenutno igra s dečacima svog uzrasta u Juventusu i važi za sjajnog igrača u svojoj generaciji. Na debiju za ekipu Juventusa do devet godina, Ronaldo mlađi je početkom ove godine postigao čak četiri pogotka i potvrdio da ima očeve gene. Ubrzo je
prekomandovan u ekipu do 11 godina i sada igra sa dečacima koji su godinu dana stariji od njega.

Prepustio nagradu Levandovskom

 

Kristijano Ronaldo u nedelju je u Dubaiju proglašen za najboljeg igrača 21. veka na ceremoniji "Globe Soccer Awards". On je nagradu dobio u konkurenciji Lionela Mesija i Ronaldinja, a računali su se fudbaleri koji su igrali u periodu od 2001. do 2020. godine. Osim toga, Ronaldo je bio predviđen i za nagradu za najboljeg igrača u 2020. godini. Ipak, kako piše "Tutosport", on je to priznanje prepustio napadaču Bajerna Robertu Levandovskom, jer je smatrao da je Poljak više zaslužio. Na istoj ceremoniji, za klub veka proglašen je Real Madrid, a trener veka je Pep Gvardiola. Trener godine je Hans Diter Flik iz Bajerna.

Ipak, njegov otac ističe da ga neće forsirati da se bavi fudbalom.

- Moj najstariji sin ima potencijal, brz je, dobar je dribler i voli da uči. Ali mora još mnogo da radi. Sigurno ga neću pritiskati da bude fudbaler, iako bih ja to voleo. Dug je put ispred njega i ima izbor da radi šta god poželi u životu. Najbitnije mi je da bude najbolji u onome čime se bavi. Imam četvoro dece i želim samo najbolje za njih. Zbog toga moram da budem strog kada vidim da jedu mnogo čokolade - poručuje Kristijano.

Surogat-majke

Osim Kristijana Juniora (10), Ronaldo ima i blizance Evu Mariju (3) i Matea (3), kao i ćerku Alanu Martinu (2).

Kristijana Juniora i blizance rodile su nepoznate surogat-majke, dok je Alanu Martinu rodila njegova devojka Georgina Rodrigez.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija