• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2021

10:11

HRVATI U ŠOKU! Nišlija ućutkao komšije za sva vremena! U Zagrebu muk!

Ostali sportovi

HRVATI U ŠOKU! Nišlija ućutkao komšije za sva vremena! U Zagrebu muk!

Podeli vest

Reprezentativca Fracuske Nikolu Karabatića nećemo gledati na Svetskom prvenstvu u Egiptu ove godine

Komentarisao je Karabatić predstojeće takmičenje i otkrio koja mu je najdraža pobeda u karijeri. Kao gost na HRT, Karabatić je bez pardona priznao da mu je trijumf upravo nad Hrvatima najdraži u karijeri.

- Najdraža titula mi je ona na Svetskom prvenstvu 2009. u Hrvatskoj - uz osmeh je kazao Nikola Karabatić gostujući na hrvatskoj televiziji.

- Mama i tata su bili tada u publici, gledali su s tribina utakmicu. To je trenutak moje karijere koji nikada neću zaboraviti, pred 15.000 Hrvata koji su bili protiv nas i protiv mene... Ma, nikad to neću zaboraviti.

Nisu Hrvati nikada preterano voleli Karabatića pošto je odbio mogućnost da zaigra za njih, a posle ovog komentara još manje će im biti drag.

Foto: Reuters

Nikola Karabatić

Karabatić je inače rođen u Nišu, majka mu je Srpkinja i otac mu je Hrvat, a oboje su se bavili rukometom. Pošto je otac Branko dobio posao u Francuskoj, cela porodica se preselila napad, a na kraju su braća Nikola i Luka odlučili da igraju za "trikolore".

- Ja sam i Srbin i Hrvat. Imam korene u obe zemlje i na to sam jako ponosan. Francuska je moja domovina, ali mi je drago što vučem korene iz bivše Jugoslavije - pričao je Karabatić.

Foto: Reuters

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija