• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2021

12:59

KONOR JE UNIŠTEN, DA LI JE OVO KRAJ? Noga mi je MRTVA, ne znam GDE SE NALAZIM!

Ostali sportovi

KONOR JE UNIŠTEN, DA LI JE OVO KRAJ? Noga mi je MRTVA, ne znam GDE SE NALAZIM!

Podeli vest

Konor Mekgregor je posle poraza od Dastina Porije, posle povratka u oktagon nakon godinu dana, otvorio dušu

Mekgregor je priznao da mu nije lako posle poraza. 

- Ovo slama srca, teško je sve ovo prihvatiti. Postoje nestvarne visine u ovom sportu, ali i najgore dubine. Meni je noga potpuno mrtva - kazao je  Konor a zatim pohvalio svog protivnika Dastin Porijea.

- Mislio sam da dobro pariram Porijevoj nožnoj tehnici, ali su ti udarci prosto ulubljivali moj mišić s prednje strane noge. Dastin se đavolski dobro borio. Mislio sam da sam bolji od njega u klinču, ali za tako nešto je bilo malo prekasno. 

Foto: USA Today

 

Progovorio je Konori i o celokupnoj karijeri, kao i o momentu u kom se sada nalazi.

- Noga me je, eto, izdala, nisam našao pravi odgovor na taj izazov, i to je to, fer pobeda Dastina. Drago mi je zbog njega, a i zbog toga što sam imao 11. glavnu borbu na UFC turnirima. Mada, iskreno govoreći. Ne znam baš gde se nalazim ovog minuta, ako ćemo iskreno - zaključio je grogirani Konor Mekgregor.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mire

pre 3 godine

Lako je tuci starce po kafanama!! Dobio si sta si i zasluzio!!! Opet!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija