• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

07.02.2021

16:22

SRBIJA U PONEDELJAK NASTAVLJA PRIPREME! Vaterpolisti kreću punom parom!

Ostali sportovi

SRBIJA U PONEDELJAK NASTAVLJA PRIPREME! Vaterpolisti kreću punom parom!

Podeli vest

Kako je saopštio Vaterpolo savez, reprezentativci Srbije će se pripremati do 16. februara na bazenu "25. maj Milan Gale Muškatirović".

U ponedeljak se okuplja reprezentacija Srbije u vaterpolu, a selektor Dejan Savić pozvao je Branislava Mitrovića (Vašaš), Gojka Pijetlovića (Oradea), Dimitrija Rističevića (Novi Beograd), Duška Pijetlovića (Solnok), Djordja Lazića (Breša), Nemanju Vica (Triestina), Radomira Drašovića (Solnok), Savu Randjelovića (Vašaš) i Nikolu Jakšića (Ferencvaroš).

Foto: Starsportphoto

Selektor Savić objavio je spisak reprezentativaca na koje računa



Na spisku su i Milan Aleksić (Barseloneta), Andrija Prlainović (Marsej), Miloš Ćuk (Novi Beograd), Stefan Mitrović (Partizan), Strahinja Rašović (Radnički), Gavril Subotić (Crvena zvezda), Filip Filipović (Solnok), Dušan Mandić (Pro Reko), Nikola Dedović (Špandau 04), Viktor Rašović (Nojsi la Sek) i Djordje Vučinić (Šabac).

U slučaju epidemioloških razloga moguće su promene, naveo je Savez.

Žreb za Olimpijske igre u Tokiju biće održan 21. februara u Roterdamu, po završetku kvalifikacionog turnira koji će dati tri preostala učesnika.

Medjunarodna plivačka fedracija objavila je šešire u muškoj konkurenciji, u prvom su Italja i Španija, u drugom Srbija i Madjarska, a u trećem su SAD i Australija.

Južna Afrika i Kazahstan su u četvrtom šeširu, u petom će biti prva i druga ekipa iz kvalifikacija, a u šestom šeširu treći iz kvalifikacija i Japan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nenad

pre 3 godine

Da li je moguce da ovaj covek jos uvek glumi selektora.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija