• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

15.02.2021

19:56

ALONSO IZAŠAO IZ BOLNICE! Oglasio se prvi put posle operacije

Ostali sportovi

ALONSO IZAŠAO IZ BOLNICE! Oglasio se prvi put posle operacije

Podeli vest

Vozač Formule 1 Fernando Alonso otpušten je na kućno lečenje nakon operacije vilice, saopštio je danas njegov tim Alpin

Španac je prošle nedelje bio podvrgnut operaciji gornje vilice nakon nesreće koju je doživeo u Švajcarskoj.

Incident se dogodio u četvrtak, kada je Alonsa, koji je vozio bicikl, udario automobil u blizini njegove kuće u Luganu. Dvostruki svetski šampion je odmah prevezen u bolnicu, gde je operisan.

- Nakon perioda posmatranja od 48 sati u bolnici u Švajcarskoj, Fernando Alonso otpušten je na kućno lečenje - navodi se u saopštenju njegovog tima i dodaje da će Alonso kratak period provesti u potpunom odmaranju pre nego što počne da se priprema za početak sezone.

Predsezonska testiranja u Formuli 1 obaviće se od 12. do 14. marta na stazi Sakir, gde će 28. marta početi nova sezona trkom za Veliku nagradu Bahreina.

- Dobro sam i radujem se novoj sezoni - napisao je Alonso u petak na Tviteru nakon što je njegov tim saopštio da će biti spreman za početak nove sezone.

 

Alonso se vratio u Formulu 1, nakon što je na kraju sezone 2018. godine završio karijeru.

On je pobedio u 32 trke i ostvario je 97 plasmana na podijum. Šampionske titule osvojio je 2005. i 2006. godine vozeći za Reno, koji se od ove godine takmiči pod nazivom Alpin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Planeta

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!
SPREMA SE OBRAČUN

Sve miriše na svetski rat! Ovo se dogodilo i pre 80 godina! Nemačka povukla najradikalniji potez protiv Rusije!

Pre dva dana u Litvaniju je stigla avangarda nemačke oklopne brigade, koja će od 2027. godine biti stalno raspoređena u toj baltičkoj državi. Ovo je prvi put od kraja Drugog svetskog rata da je Bundesver trajno rasporedio svoje snage van nemačkih granica. To je veliki izazov za nemačku vojsku, koja se suočava sa nedostatkom bukvalno svega - naoružanja, opreme, municije, a pre svega ljudstva.

16.04.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija