• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.02.2021

12:15

PAPARACO! Ministar Udovičić sa našim tekvondistima pije kafu u opuštenoj atmosferi - Sa Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović pravi planove za ZLATNO LETO U TOKIJU /FOTO/

Ostali sportovi

PAPARACO! Ministar Udovičić sa našim tekvondistima pije kafu u opuštenoj atmosferi - Sa Milicom Mandić i Tijanom Bogdanović pravi planove za ZLATNO LETO U TOKIJU /FOTO/

Podeli vest

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije Vanja Udovičić uhvaćen je ovog jutra kako ispija kafu sa našim proslavljenim sportistima u Beogradu

Udovičića je ekipa naseg portala zatekla u društvu Milice Mandić, Tijane Bogdanović i ostalih najboljih tekvondista.

Očigledno je da ministru i sportistima nije važno to što je subotnje jutro, naprotiv, ovo je pravo vreme za neformalan razgovor bivšeg šampiona sa sportistima i bez kamera.

Foto: Informer

Ministar Udovičić na kafi sa tekvodistima

Na fotografijama koje donosimo vidi se sasvim opuštena atmosfera, osmesi na licima, ali i posvećenost razgovoru.

Kako saznajemo, glavna tema susreta jesu predstojeće Olimpijske igre u Tokiju, gde se, kako je pre nekoliko dana izjavio i sam ministar Udovičić, očekuje veliki uspeg našeg tima. 

S obzirom na predanost i posvećenost, kako ministra, tako i članova našeg Olimpijskog tima, sigurno je da zaista možemo očekivati "zlatno leto" u Tokiju.

Foto: Informer

Ministar Udovičić sa našim tekvondistima pije kafu u opuštenoj atmosferi

Nakon ovog neformalnog sastanka na kojem se ministar informisao o tome da li su tekvondisti zadovoljni dosadašnjim tokom priprema i da li im nešto nedostaje, Udovičić je i zvanično prisustvovao treningu naših proslavljenih sportista.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija