• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

04.03.2021

20:31

IZVUKAO SAM POUKU! Mazepin se oglasio posle incidentnog snimka sa ženskom osobom

Ostali sportovi

IZVUKAO SAM POUKU! Mazepin se oglasio posle incidentnog snimka sa ženskom osobom

Podeli vest

Vozač ekipe Has Nikita Mazepin rekao je danas da je napravio veliku grešku i da je izvukao pouku iz incidenta sa ženskom osobom, posle kojeg je deo navijača pozvao čelnike da ga otpuste iz te ekipe Formule 1

Mazepin je prošlog decembra na društvenim mrežama objavio snimak na kome se vidi kako dodiruje žensku osobu po grudima u automobilu, nekoliko dana pošto je potpisao ugovor sa Hasom. Ruski vozač je ubrzo obrisao snimak i izvinio se, a posle žestokih kritika obrisao je izvinjenje.

Has je danas predstavio novi bolid, a Mazepin je prvi put pričao u javnosti otkako se pojavio snimak, preneo je sajt Motosportvik.

- Napravio sam veliku grešku, preuzeo sam odgovornost za to i izvukao sam pouku. Radujem se čistoj godini - naveo je Mazepin.

 

 

- Prilično je jasno šta mislim o tome. Nisam srećan što se to dogodilo. Nisam ponosan na to, nisam se ponašao onako kako je trebalo da se ponašam u Formuli 1, prelazna faza shvatanja onoga šta sam postigao bila je vrlo kratka i nisam se prilagodio brzo koliko je trebalo. Preuzeo sam odgovornost za to i spreman sam da to i dalje radim, pošto želim da budem jak i siguran u svoju poziciju - rekao je on.

Upitan da pojasni izjavu i da li je svestan da je taj incident neprihvatljiv, Mazepin je rekao: "Da, shvatam. Preuzeo sam odgovornost za to, na stazi i van nje".

- Kao ljudska bića moramo pokazati određeno ponašanje jedni prema drugima kako bismo živeli u mirnom i humanom svetu i uveren sam da ću od sada biti jedan od tih humanih ljudi - naveo je 22-godišnji vozač.

Ekipa je svojevremeno osudila ponašanje svog vozača, ali je navela da ga neće otpustiti. On je zahvalio svima u timu na strpljenju i podršci i pomoći da izvuče pouke iz incidenta.

Ekipu Has sponzoriše ruska kompanija Uralkali, čiji je jedan od vlasnika i otac Nikite Mazepina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija